Home Лото Powerball S-a castigat uriasul premiu de 400 milioane de dolari la Powerball

S-a castigat uriasul premiu de 400 milioane de dolari la Powerball

971 views

Miercuri, 18 septembrie 2013, a avut loc extragerea Powerball, care a avut in joc, pe langa premiile de la categoriile inferioare, un premiu urias pentru cel care ghiceste toate 5 numerele extrase  plus Powerballul: 400 Milioane de dolari.

Numerele care s-au extras miercuri au fost : 7, 10, 22, 32, 35 si Powerballul 19.

Inca nu se stie cine, insa un jucator a reusit sa ghiceasca toate cele 6 numere si sa castige cei 400 000 000 de dolari. Si categoriile inferioare s-au castigat, asadar, cel care a castigat categoria a 2-a a castigat 1 milion de dolari, iar cei care au castigat categoriile 3-9 s-au imbogatit cu sume intre 4 si 10 000 de dolari.

Loteria americana are extrageri in fiecare sambata si miercuri de la orele 23:00 si cei care pot juca fizic sunt locuitorii a 46 de state americane. Cu toate astea, daca doriti sa jucati la Powerball, puteti sa o faceti din orice colt al lumii cu ajutorul Thelotter.com

Sansele de a castiga premiul cel mare sunt 1: 175 milioane, iar sansele de a castiga milionul de dolari de la categoria a 2-a sunt de 1: 5 milioane.

Cel mai mare Jackpot din istoria Powerball s-a castigat in mai 2013 si a atins suma de 590 milioane de dolari. Urmatoarele premii ca valoare au fost cel din noiembrie 2012, cand 2 castigatori au impartit 588 de milioane de dolari si premiul de 365 de milioane de dolari catigat in 2006 de catre 8 persoane.

Premiile Powerball devin din ce in ce mai mari si cresc din ce in ce mai mult in fiecare saptamana, datorita popularitatii pe care o capata loteria si datorita faptului ca in ultima vreme la Powerball poate juca aproape oricine, din orice colt al lumii.

Urmatoarea extragere va avea loc sambata, 21 septembrie, iar premiul de la prima categorie de castiguri va fi de 40 milioane de dolari.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!