Home Loterii nationale Cel mai mare premiu al saptamanii – 145 milioane dolari

Cel mai mare premiu al saptamanii – 145 milioane dolari

871 views
SHARE

Dupa ce uriasul premiu de 400 de milioane de dolari oferit de loteria americana Powerball, si-a gasit castigatorul, loteria cu cel mai mare premiu de pe intreaga planeta a devenit Mega Millions, o alta loterie americana de top.

Aceasta ofera celui care ghiceste toate numerele extrase nu mai putin de 145 de milioane de dolari.

Sistemul Mega Millions este asemanator cu cel de la Powerball. Jucatorii trebuie sa ghiceasca 5 numere din 56 dintr-o prima urna si 1 numar Powerball din 46, din cea de-a 2-a.

Fizic, la Mega Millions se poate juca in 46 de state americane, insa online, se poate juca in toata lumea cu ajutorul Thelotter.com

Extragerile au loc in fiecare zi de marti si joi, de la ora 23:00.

Cel care castiga marele Jackpot, trebuie sa se astepte la o plata esalonata, a cate 26 de rate anuale. Aproape 50% din bani,se duc pe taxe si impozite. Cu toate astea, premiile Mega Millions raman printre cele mai mari care se ofera la loteriile lumii.

Sansele de castig sunt asemanatoare cu sansele de a castiga la Powerball. Sansa de a castiga premiul cel mare este de 1 : 175 de milioane, in timp ce sansa de a castiga premiul 2 ( aproximativ 1 milion de dolari) este de 1 : 3 milioane.

Mega Millions acorda 9 categorii de castiguri, cu premii ce incep de la 4 dolari, pentru cei care ghicesc doar bila Poweball.

Cel mai mare premiu oferit vreodata de catre Mega Millions, este de  656 milioane de dolari si a fost oferit in 2012. Urmatoarele premii sunt de 390 de milioane si 380 de milioane si ambele au fost oferite in 2011.

Pana acum, loteria Mega Millions este loteria care a oferit cel mai mare premiu din intreaga istorie loto. Pe locul 2, este premiul oferit de Powerball in mai, care se ridica la 590 de milioane de dolari.

Ultimele numere extrase la Mega Millions sun : 6, 15, 27, 31, 39 si Powerball-ul 25;

Urmatoarea extragere va avea loc vineri, 20 septembrie, de la ora 21:00.

 

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов