Home Euromillions Premiu de 45 milioane de euro la EuroMillions

Premiu de 45 milioane de euro la EuroMillions

1,832 views

Dupa ce in data de 17 septembrie, niciun jucator al loteriei europene nu a reusit sa ghiceasca toate numerele extrase, premiul pus in joc pentru categoria 1 a ajuns la nu mai putin de 45 de milioane de euro.

Numerele extrase in 17 septembrie sunt : 13, 17, 21, 42, 44 si bilele norocoase 9 si 11.

Chiar daca nu a reusit nimeni sa castige premiul cel mare, la categoria a 2-a s-a castigat un premiu de 363 000 de euro. Nici premiile de la categoriile 3-13 nu au fost de aruncat, acestea situandu-se intre 3.6 si 36 000 de euro.

Sistemul de joc EuroMillions presupune ghicirea a 5 numere din 50 dintr-o prima urna si a 2 numere din 11 din cea de-a 2-a urna. Fizic, jucatorii pot cumpara bilete din Austria, Belgia, Franta, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, insa cu ajutorul Thelotter.com, biletele pot fi achizitionate din orice colt al lumii.

Spre deosebire de loteriile americane, la EuroMillions premiul se ofera cash, iar impozitul este de doar 20% din suma.

Sansele de a castiga marele premiu sunt de 1: 116 milioane, iar sansele de a castiga premiul de la categoria a 2-a, care se ridica deseori la cateva sute de mii de euro, sunt de 1: 6,5 milioane.

Extragerile EuroMillions au loc in fiecare marti si vineri de la ora 21:00.

EuroMillions este o loterie proaspat infiintata. Aceasta a aparut abia in 2004 si de atunci a reusit sa bata record dupa record in ceea ce priveste premiile in Europa. Cel mai mare premiu al loteriei europene a fost oferit in august 2012 si s-a ridicat la 190 de milioane de euro.

Pe langa acesta, au mai existat premii intre 130 si 190 de milioane, care au depasit, rand pe rand, record dupa record.

Urmatoarea extragere EuroMillions va avea loc vineri, 20.09 de la ora 21:00. Premiul pus in joc ste unul foarte mare, de 45 de milioane de euro, un motiv foarte bun pentru oricine sa isi incerce norocul.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!