Home Loterii nationale Spania – La Primitiva

Spania – La Primitiva

2,864 views

Spania La Primitiva se evidentiaza foarte mult fata de celelalte loterii datorita istoriei. Povestea loteriei spaniole incepe acum foarte mult timp, prima atestare a loteriei fiind in secolul 18.

Spania La primitiva are reguli asemanatoare cu loteria romana, 6/49. Cei care isi doresc sa castige marele premiu pus in joc, trebuie sa ghiceasca toate cele 6 numere extrase, din 49 posibile.

Jucatorii pot achizitiona bilete fizic doar din Spania, insa datorita www.thelotter.com, la loteria spaniola Spania La Primitiva poate sa joace oricine, din orice colt al lumii.

Pretul unui bilet este de 13 dolari iar sansele de a castiga marele premiu sunt foarte bune, doar 1 : 14 milioane.  Sansele de a castiga premiul de la categoria a 2-a sunt de 1:2400 000, iar sansele cresc pe masura ce ajungem la categorii inferioare si ajung la 1:57 pentru categoria a 5-a.

Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, in fiecare zi de joi si in fiecare zi de sambata de la ora 21:30. Ceea ce recomanda foarte bine loteria spaniola, este faptul ca taxele platite pentru premiile castigate sunt doar de 20% din suma castigata, fata de aproape 50 % cat sunt la loteriile americane.

Premiile se acorda Cash, imediat dupa castigare. Valoarea premiilor oferite in fiecare an de Spania La Primitiva se ridica la nu mai putin de 1.4 miliarde de euro, la toate cele 5 categorii de castiguri.

Cel mai mare premiu castigat vreodata la loteria spaniola, s-a inregistrat in august 2013 si se ridica la 66.6 milioane de euro. Acest premiu a depasit recordul anterior, inregistrat in ianuarie 2013, care a fost in valoare de 32 de milioane de euro.

Ceea ce are diferit fata de loteria romana aceasta loterie, este numarul Reintegro. Pe langa cele 6 numere extrase pentru marele premiu, mai exista un numar extras din aceeasi urna de 49 de numere, care poate mari fiecare premiu. Daca se ghiceste doar numarul Reintegro, acesta ramburseaza pretul biletului jucat.

Ultimele numere extrase la Spania La Primitiva sunt :

14, 15, 30, 34, 37, 38 si numarul Reintegro 45.

Desi nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, cineva a castigat la categoria a 2-a 138 000 de euro iar la categoriile 3-5 s-au castigat premii de la 8 pana la 3700 de euro.

Urmatoarea extragere va avea loc sambata, 21 septembrie de la ora 21:45 si reportul pentru categoria 1 se ridica la 13.5 milioane de euro.

 

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!