Home Loterii nationale US. Mega Millions, report ajuns la 160 milioane dolari

US. Mega Millions, report ajuns la 160 milioane dolari

1,087 views

In data de 20 septembrie 2013, loteria americana Mega Millions a extras cele 6 numere castigatoare, care puteau aduce celui care le ghicea peste 140 milioane de dolari.

Niciun jucator nu a reusit insa sa ghiceasca toate numerele, asadar, reportul la prima categorie a loteriei a ajuns la nu mai putin de 160 milioane de dolari.

Cu toate astea, la categoria a 2-a s-au castigat premii de 250 000 de dolari iar la categoria a 3-a s-au castigat premii de 10 000 de dolari.

Numerele extrase vineri, 20 septembrie sunt:

[textmarker color=”C24000″]1, 15, 20, 21, 47 si Powerballul 34.[/textmarker]

Mega Millions este una din loteriile lumii care ofera Jackpoturi masive, ce se ridica, nu de putine ori, la cateva sute de milioane de dolari.

Cel mai mare premiu oferit pana acum de Mega Millions este de 656 milioane de dolari si este de fapt si cel mai mare premiu oferit vreodata de vreo loterie.

Regulile de joc sunt simple si sunt asemanatoare celor de la Powerball. Jucatorul trebuie sa ghiceasca 5 numere dintr-o prima urna care contine 56 de numere si un MegaBall, se extrage dintr-o urna speciala ce contine numere de la 1 la 46.

Cele mai extrase numere din urnele Mega Millions sunt urmatoarele: 45, 36, 38, 3, 21 si 27. De partea cealalta, numerele care au vazut de cele mai putine ori lumina zilei sunt :9, 10, 14, 8, 11, 12.

Extragerile Mega Millions au loc in fiecare marti si vineri de la ora 23:00. Biletele pot fi cumparate cu 3 ore inainte de extragere. Fizic,pot fi cumparata doar din 46 de state americane. Datorita celor de la www.thelotter.com, biletele pot fi cumparte din orice colt al lumii prin intermediul internetului.

Sansele de a castiga marele premiu la Mega Millions sunt de 1:175 milioane. Taxele impuse pentru fiecare castig in parte, sunt calculate in functie de statul de unde se ridica respectivul castig. In orice caz, spre deosebire de loteriile europene, taxele pentru premii in America sunt mult mai mari si pot ajunge pana la 50 % din suma castigata.

Urmatoarea extragere Mega Millions va avea loc marti, 24 septembrie, de la ora 23:00.

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!