Home Articole Loto Premiul Mega Millions, crestere substantiala

Premiul Mega Millions, crestere substantiala

894 views
SHARE

In data de 24 septembrie, a avut loc extragerea Mega Millions, loteria americana care zilele astea are cel mai mare premiu oferit, din intrega lume. Premiul de 165 de milioane pus la bataie in 24 septembrie nu si-a gasit un castigator, asadar, reportul pentru urmatoarea extragere, din 27 septembrie s-a ridicat la nu mai putin de 173 de milioane de dolari.

Premiul nu este totusi, nici pe departe la fel de mare ca premiul care a consacrat loteria americana. Cel mai mare premiu oferit de Mega Millions este si cel mai mare premiu oferit vreodata la loteriile lumii si se ridica la 656 de milioane de dolari. Premiul a fost castigat in martie 2012, dupa 18 reporturi consecutive.

Dupa acel premiu, popularitatea jocului a crescut, iar reporturile sunt din ce in ce mai mari in fiecare saptamana, fapt care ne face sa credem ca in curand,acest report va fi depasit.

Urmatoarele premii ca valoare oferite de Mega Millions sunt cele de 390 si 380 de milioane de dolari, acordate in 2011.

Extragerea din 24 septembrie a dezvaluit urmatoarele numere :

[textmarker color=”C24000″]4, 11, 32, 39, 40 si bila norocoasa 33[/textmarker];

Chiar daca nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, s-au castigat premiile standard de la categoriile inferioare, astfel:

La categoria a 2-a s-au castigat premii in valoare de 250.000 de dolari;

La categoria a 3-a s-au castigat premii in valoare de 10 000 de dolari;

La categoriile 4-9 s-au castigat premii intre 6 si 450 de dolari;

Cum se poate juca la Mega Millions ?

In principiu, loteria Mega Millions vinde bilete fizic doar in cele 46 de state americane care au agentii terestre. Cu toate astea, datorita www.thelotter.com, orice om, din orice colt al lumii poate juca la Mega Millions.  Fizic, pretul unei variante este de 1 dolar in timp ce online, pretul unei variante este de 2.5 dolari.

Regulile sunt foarte simple: Jucatorii trebuie sa aleaga numere din 2 urne. Prima urna contine  56 de numere iar jucatorii trebuie sa aleaga cele 5 numere extrase, iar cea de-a 2-a urna contine 46 de numere de unde se va extrage un Jackpot. Castigator este cel care ghiceste toate numerele extrase.

Urmatoarea extragere va avea loc Vineri, 27 septembrie de la ora 23:00.

 

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов