Home Articole Loto O femeie acuza Loteria din Tennessee de hartuiala si de loc de...

O femeie acuza Loteria din Tennessee de hartuiala si de loc de munca “toxic”

957 views

O fosta angajata da in judecata Loteria din Tennessee la curtea federala, sustinand ca superiorii o hartuiau sexual in mod constant si apoi au concediat-o pentru plangere.

Denise Armstrong, fosta Manager de District in cadrul loteriei, a inaintat un proces miercuri la curtea federala din Nashville, cautand sa-si obtina slujba inapoi, plata din urma si un ordin contra posibilelor viitoare hartuieli. In procesul inaintat ea numeste mai multi supervisori, inclusiv actualul Vicepresedinte Executiv de Vanzari, Sidney Chambers, acuzati de crearea unui mediu de lucru ostil pentru femei datorita remarcilor neadecvate si hartuirii sexuale.

Oficialii loteriei au refuzat sa faca declaratii referitoare la proces.

Click Now!

Armstrong a fost angajata loteriei din anul 2003 si, conform procesului inaintat, a fost premiata pentru performantele sale. In acelasi timp afirma ca hartuirea a fost constanta.

De exemplu, Chambers si alti superiori ar fi glumit in legatura cu angajarea de “fete tinere frumoase” pentru promotii si evenimente si ca ar trebui sa tina “o clasa de yoga fierbinte” pentru femeile angajate, sustine plangerea acesteia. La o conventie din luna mai, 2012, al supervisor, care s-a pensionat intre timp, a facut remarci neadecvate despre femei, inclusiv referitor la cele participante la eveniment.

Procesul inaintat sustine ca despre acest lucru au luat la cunostinta inclusiv angajatii de sex masculin. Astfel, in 31 iulie 2012, un manager de district de sex masculin a inaintat o plangere presedintelui loteriei detaliind problemele legate de mediul impropriu de munca si discriminarea sexuala, sustine plangerea.

Loteria a concediat-o pe Armstrong in data de 12 iunie 2013. Ea a inaintat o plangere la U.S. Equal Employment Opportunity Commission (Comisia de Oportunitati Egale de Angajare din S.U.A.) doua luni mai tarziu, lucru care constituie un pas important in intentarea procesului.

Nu este prima data cand Loteria Tennessee este acuzata de angajati pentru hartuire. In anul 2006 Steve Adams, omul aflat pe locul secund in conducerea loteriei, a fost concediat deoarece a trimis emailuri sexuale cel putin unei angajate. El a mai fost acuzat si ca ar fi pipait o angajata, iar pe o alta ar fi obligat-o sa danseze.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!