Home Лото Powerball Premiul Powerball se apropie de 100 milioane de dolari

Premiul Powerball se apropie de 100 milioane de dolari

1,058 views

Dupa extragerea din 2 octombrie 2013, loteria americana Powerball a prezentat un report foarte mare la categoria 1 si a ajuns sa aiba cel mai ravnit premiu al momentului, in lume: 86 de milioane de dolari. Desi premiul nu se apropie inca de maximul atins de celebra loterie, cele 86 de milioane sunt extrem de tentante pentru jucatorii din intreaga lume.

Numerele extrase in 2 septembrie sunt:

[textmarker color=”C24000″]4, 6, 25, 42 si 51 [/textmarker]

Chiar daca niciun jucator nu a reusit sa ghiceasca toate numerele extrase miercuri, loteria Powerball a oferit numeroase castiguri la cele 8 categorii inferioare.

La categoria a 2-a, cu 5 numere ghicite, s-a castigat un premiu de 1 milion de dolari.

La categoria a 3-a, cu 4 numere ghicite plus numarul Powerball s-au castigat premii de 10 000 de dolari.

Categoriile 4-9 au oferit si ele premii substantiale care se incadreaza intre 12 si 100 de dolari.

Loteria Powerball si-a castigat renumele de una dintre cele mai mari loterii ale lumii, dupa ce a oferit cel de-al 2-lea premiu ca valoare din istorie, la un joc de acest gen: 588 de milioane de dolari.

Cu o foarte buna reputatie, loteria americana a imprumutat ideile si altor state, precum Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda, care au devenit si ele, in scurt timp, loterii de top ale lumii.

Istoria loteriei Powerball este una foarte veche, insa in varianta actuala, loteria exista abia din 1992, cand si-a schimbat numele din Loto America in Powerball. Daca la inceput extragerile aveau loc in doar 23 de state, in prezent extragerile au loc in 44 de state americane.

Chiar daca fizic, jucatorii din alte parti ale lumii nu pot achizitiona bilete la Powerball, online este posibil pentru orice jucator sa isi incerce norocul cu ajutorul thelotter.com.

Extragerile au loc de 2 ori pe saptamana, miercuri si vineri de la ora 23:00.

Sansele de a castiga marele premiu sunt de 1:175 de milioane.