Home Articole Loto Promotie Thelotter pentru loteriile spaniole

Promotie Thelotter pentru loteriile spaniole

1,498 views

Pana in data de 5 octombrie 2013, Thelotter ofera un ramburs de 10% pentru orice bilet cumparat la loteriile spaniole Navidad si National Extra.

Loteria Navidad este una din loteriile cu cele mai mari premii din lume. Aceasta se desfasoara pe 22 decembrie, in fiecare an si are premii de peste 2 miliarde de euro, care sunt oferite jucatorilor.

National Extra ofera in schimb premii pe tot parcursul anului, iar in data de 5 octombrie va avea o extragere unde sunt puse la bataie peste 100 de milioane de euro dintre care si un premiu care se ridica la 20 de milioane.

Loteria Navidad este cel mai mare eveniment loteristic din Spania. Avand loc o data pe an, aceasta reuseste sa angreneze aproape 30 de milioane de jucatori an de an si ofera 1 sansa din 6.5 fiecarui jucator, de a duce premii acasa.

Fondul de castiguri este direct proportional cu numarul de jucatori, motiv pentru care, la fiecare extragere depaseste cateva milioane de euro.  Loteria este finantata de guvern iar istoria loteriilor spaniole este extrem de veche si de interesanta. Prima atestare a loteriei din Spania este inca din 1763, cand La Primitiva a luat fiinta datorita unei initiative a regalitatii, menita sa stranga fonduri pentru trezorerie.

Tragerea speciala de Craciun a aparut 49 de ani mai tarziu, in 1812 si reprezinta un eveniment extraordinar pentru Spanioli, care au traditii speciale legate de aceasta de loterie si se costumeaza special pentru extragere.

Spre deosebire de alte loterii, loteria Navidad este o extragere mai speciala. Pt acest eveniment se tiparesc 100 000 de coduri de cate 5 cifre, in 160 de copii identice.  Tragerea se efectueaza dintr-o urna imensa care contine zeci de mii de bile numerotate cu cate 5 cifre si o urna mai mica, ce contine 1807 bile, care dau diferitele premii.

Se extrage cate o bila din fiecare urna, simultan, iar bilei cu codul extras ii corespunde premiul extras din cea de-a 2-a urna.

Sansele de a duce acasa marele premiu de 4 milioane de euro sunt de 1:100 000 iar sansa de a duce un premiu acasa este de 1:7. Se asteapta ca la aceasta extragere sa se ofere peste 24 de milioane de premii, asadar, merita jucat!

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!