Home Euromillions Cel mai mare premiu european al saptamanii : 53.000.000 euro

Cel mai mare premiu european al saptamanii : 53.000.000 euro

1,367 views

Cea mai mare loterie europeana, Euro Millions, a una din extragerile saptamanale in 20 septembrie 2013.

Numerele extrase au fost : [textmarker color=”C24000″]5, 11, 35, 38, 45 si bilele norocoase 2 si 3.[/textmarker]

Niciunul din jucatorii care si-au incercat norocul la aceasta extragere nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, fapt care a dus la cresterea reportului pentru urmatoarea extragere la nu mai putin de [textmarker color=”C24000″]53 de milioane de euro[/textmarker], cel mai mare premiu oferit de vreo loterie in Europa, saptamana aceasta.

Premiul al 2-lea a fost castigat cu 5 numere ghicite + un Powerball si a fost in valoare de 416.000 de euro.

Premii uriase au mai fost si la categoria a 3-a, unde s-au castigat 61.000 de euro si la categoria a 4-a unde s-au castigat 5.800 euro.

La categoriile 5-13 s-au castigat premii intre 4.8 si 182 euro.

Urmatoarea extragere va avea loc marti, 24 septembrie, de la ora 21:00.

Ceea ce face aceasta loterie foarte interesanta, este faptul ca taxele sunt mult mai mici decat la loteriile americane. Castigatorul marelui premiu trebuie sa plateasca doar 20% din premiu catre stat.

Sansele de a castiga marele premiu sunt de 1/116 milioane iar sansele de a castiga premiul de la categoria a 2-a sunt de 1/6.5 milioane.

Loteria Euro Millions a aparut abia in 2004 iar de atunci a atins recod dupa record in ceea ce priveste premiile de la categoria 1. Cel mai mare premiu castigat pana acum, a fost cel in valoare de 190 milioane de euro, castigat in August 2012. Pana atunci s-au mai castigat premii in valoare de 185 milioane, 183 milioane sau 130 de milioane.

Chiar daca premiul nu se ridica intotdeauna la peste 100 milioane, categoria 1 ofera saptamana de saptamana premii care se ridica la cateva zeci de milioane de euro.

La Euro Millions, pot achizitiona bilete fizice toti cei care locuiesc in Austria, Belgia, Franta, Irlanda, Luxemburg, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. Cu toate astea, la loterie poate participa oricine, din orice colt al lumii, cu ajutorul www.thelotter.com care ofera sansa achizitionarii de bilete online.

 

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!