Home Articole Loto New York Sweet Million 7 octombrie

New York Sweet Million 7 octombrie

1,149 views
SHARE

Luni, 7 octombrie 2013 a avut loc extragerea New York Sweet Million, ocazie perfecta sa vorbim de  aceasta loterie, una din cele mai interesante ale lumii, care ofera de 2 ori pe saptamana sansa jucatorilor de a castiga 1 milion de dolari.

Regulile loteriei Americane din New York sunt putin diferite de regulile loteriilor obisnuite.

In primul rand,ceea ce atrage atentia asupra acestui joc sunt sansele mult mai mari pe care jucatorul le are pentru castigarea unui milion de dolari. Cu un sistem de 6/40, jucatorul are 1 sansa din 3.838.000 de a-si adjudeca marele premiu.

Un alt lucru foarte interesant este ca, indiferent de numarul jucatorilor care ghicesc toate cele 6 numere, toti pleaca acasa cu cate  un milion de dolari.

Din pacate, premiul cel mare nu depaseste niciodata 1 milion de dolari, necastigarea lui nereportandu-se pentru urmatoarea saptamana.

Categoria a 2-a ofera premii de 500 de dolari, categoria a 3-a ofera premii de 40 de dolari iar categoria a 4-a ofera premii de cate 3 dolari.

Extragerile au loc in fiecare luni si joi de la ora 21:30 iar taxele pe care le platesc castigatorii in momentul in care reusesc sa ghiceasca numerele sunt de 37.8%.

Pretul pentru o varianta de joc este de 2.5 dolari. Chiar daca fizic, biletele pot fi achizitionate doar in New York, puteti juca la New York Sweet Million, din confortul casei, oriunde v-ati afla, cu ajutorul www.thelotter.ro.

Ultima extragere Sweet Million, din 7 octombrie, nu a facut niciun castigator la categoria 1, insa a facut numerosi castigatori la categoriile inferioare.

Numerele extrase sunt: [textmarker color=”C24000″]1, 18, 19, 28, 34 si 35[/textmarker].

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов