Home Loto Moldova Milioane Pentru Moldova – report de 1.655.000 lei

Milioane Pentru Moldova – report de 1.655.000 lei

3,190 views

Duminica, 6 septembrie 2013, au avut loc extragerile loteriei Milioane pentru Moldova.

Numerele extrase sunt: [textmarker color=”C24000″]22, 23, 16, 26, 34, 31[/textmarker]

Niciunul din jucatori nu a reusit sa ghiceasca toate numerele, motiv pentru care, reportul pentru categoria 1 a crescut la 1.655.338 lei.

Nici la categoria a 2-a nu au existat castigatori, reportul de aici ridicandu-se la 58.000 La categoria a 3-a in schimb, s-au castigat 17 premii a cate 11.000 de lei.

Loteria Moldovei este o loterie mai deosebita, de celelalte loterii ale lumii. Aceasta este una din putinele loterii din lume la care se poate juca cu numere trimise prin SMS. Sansele de castig sunt relativ mari, jucatorul trebuind sa ghiceasca 6 numere din 36 pentru a castiga marele premiu care se ridica la peste 1 milion de lei.

La aceasta loterie poate participa orice cetatean al Moldovei care detine un telefon mobil cu abonament la una din retelele nationale. Cei care doresc sa joace au de ales intre a trimite un sms cu 6 numere alese de ei, separate de spatiu sau a trimite un mesaj gol pentru a primi 6 numere aleatorii. Numarul unde trebuie sa se trimita SMS-ul este 7575.

Costul unui mesaj este de 8 lei iar extragerea are loc in fiecare duminica de la ora 18:40 si poate fi urmarita pe postul National de televiziune.

Loteria Moldovei este organizate de Ministerul de Finante din Republica Moldova, asadar siguranta ca iti vei primi premiul in cazul in care castigi este maxima. Istoria acestei loterii nu este una foarte bogata, aceasta fiind infiintata abia in februarie 2012. Cu toate astea, popularitatea ei este in crestere iar premiile de la categoria 1 devin din ce in ce mai mari.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!