Home Loto Germania Sase milioane de euro la tragerea loteriei germane de miercuri 10 August...

Sase milioane de euro la tragerea loteriei germane de miercuri 10 August 2016

Premiu de 6 Milioane de euro

1,275 views
extragere

Daca este miercuri, atunci are loc super tragerea loto 6/49 a loteriei germane, dupa parerea noastra fiind una din cele mai serioase loterii din lume si la care se castiga jackpotul constant aproape saptamana de saptamana.

Pentru tragerea loto 6/49 de miercuri 10 August 2016, marele premiu la categoria 1 de la loteria germana este in valoare de 6 milioane de euro, asta dupa ce marele premiu nu a mai fost castigat din 30 Iulie, adica de 10 zile!
In urma cu zece zile un super jucator norocos a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere castigatoare impreuna cu numarul bonus si a castigat 28,9 milioane de euro!
Ei bine de asta zic, ca loteria germana merita toti banii! Dupa nici doua saptamani marele premiu la categoria 1 a ajuns iar la o suma mai mult decat frumoasa, adica 6 milioane de euro si cel mai probabil la sfarsitul zilei de maine premiul va depasi 7 milioane de euro.

Care este pretul unui bilet loto la loteria germana ?

Pretul unei variante la loteria germana este unul din cele mai bune, avand un cost de numai 2,75$ pe o varianta, costul unui bilet cu 6 variante costand 16,5$.
Rezultatele tragerii loto vor fi afisate la noi pe site, incepand cu ora 19.30, tragerea avand loc la ora 19.25 (ora Moldovei)

Pentru cei care nu stiu, la loteria germana exista nu mai putin de 9 categorii de castig. La loteria germana se extrag 6 bile din intervalul 1-49 si o bila denumita Superzahl care se extrage din intervalul 0-9.
Va dorim mult succes!

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!