Home Loto Germania Sase milioane de euro la tragerea loteriei germane de miercuri 10 August...

Sase milioane de euro la tragerea loteriei germane de miercuri 10 August 2016

Premiu de 6 Milioane de euro

983 views
SHARE
extragere

Daca este miercuri, atunci are loc super tragerea loto 6/49 a loteriei germane, dupa parerea noastra fiind una din cele mai serioase loterii din lume si la care se castiga jackpotul constant aproape saptamana de saptamana.

Pentru tragerea loto 6/49 de miercuri 10 August 2016, marele premiu la categoria 1 de la loteria germana este in valoare de 6 milioane de euro, asta dupa ce marele premiu nu a mai fost castigat din 30 Iulie, adica de 10 zile!
In urma cu zece zile un super jucator norocos a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere castigatoare impreuna cu numarul bonus si a castigat 28,9 milioane de euro!
Ei bine de asta zic, ca loteria germana merita toti banii! Dupa nici doua saptamani marele premiu la categoria 1 a ajuns iar la o suma mai mult decat frumoasa, adica 6 milioane de euro si cel mai probabil la sfarsitul zilei de maine premiul va depasi 7 milioane de euro.

Care este pretul unui bilet loto la loteria germana ?

Pretul unei variante la loteria germana este unul din cele mai bune, avand un cost de numai 2,75$ pe o varianta, costul unui bilet cu 6 variante costand 16,5$.
Rezultatele tragerii loto vor fi afisate la noi pe site, incepand cu ora 19.30, tragerea avand loc la ora 19.25 (ora Moldovei)

Pentru cei care nu stiu, la loteria germana exista nu mai putin de 9 categorii de castig. La loteria germana se extrag 6 bile din intervalul 1-49 si o bila denumita Superzahl care se extrage din intervalul 0-9.
Va dorim mult succes!

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов