Home Loteria italiana - Super Ena Lotto SuperEnalloto – loteria italiana

SuperEnalloto – loteria italiana

1,642 views
SHARE

Loteria italiana, cunoscuta ca SuperEnalotto, este un concurs in care trebuie sa ghicesti 6 numere din 90 posibile (6/90), dar la care se adauga jackpoturi excelente. Extragerile au loc saptamanal in zilele de Marti, Joi si Sambata, incepand cu ora 21:00 (ora Romaniei si a Moldovei) iar la acest concurs pot participa jucatori din toata lumea, multumita serviciului de emitere a tichetelor online.
SuperEnalotto este cea mai populara forma de loterie din Italia, ea fiind jucata de milioane de jucatori in fiecare saptamana. Lansata in Decembrie 1997 de catre o companie privata, SuperEnalotto a inlocuit loteria ‘Enalotto’ ce a fost lansata inca din 1950. In octombrie 2010, jackpotul loteriei SuperEnalotto a ajuns la 177 milioane de euro, devenind astfel loteria cu un premiu record.

Cum se joaca ?

SuperEnalotto poate fi jucat in diferite feluri, insa cel mai simplu este sa selectati 6 numere in intervalul 1-90. La fiecare extragere vor fi alese 6 numere intamplator plus un numar “Jolly”. Numarul “Jolly” este similar cu “Dragon Ball” din Marea Britanie si “Lucky Star” ce sunt extrase la EuroMillions. Deasemenea jucatorii pot allege mai multe linii pentru a-si creste sansele de castig sau pot alege chiar 7 numere (cu un scot de 7 linii), 8 numere (cu un cost de 28 de linii), 9 numere si tot asa.

Pretul unui bilet pentru loteria italiana este de 10$ care include 5 linii a cate 6 numere
. (2$ x 5 = 10$).

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов