Recenzie loteria Euromillions

Euromillions este o loterie pan-europeana ce a fost infiintata in anul 2004, desfasurandu-si activitatea, la inceputurile sale, in tari precum Franta, Spania si Marea Britanie. Primul jackpot a sarit putin peste 15 milioane de euro. Datorita faptului ca pretul biletelor era si este in continuare unul redus, nu a fost nevoie de prea mult timp pentru ca milioane de oameni de pe batranul continent sa adere la acest joc. De asemenea, Euromillions s-a raspandit de-a lungul timpului si in alte tari: Irlanda, Austria, Belgia, Luxemburg, Elvetia si, nu in cele din urma,
Portugalia. Toate acestea au contribuit din plin la dezvoltarea sa, din moment ce Euromillions a devenit intr-un timp relativ scurt una dintre cele mai mari loterii din lume.
Principala diferenta dintre Euromillions si Loteria Nationala (Romana sau, in general, a oricarei tari) consta in faptul ca prima nu este limitata doar la jucatorii unei singure tari. Inainte de toate, Euromillions este un joc la care poate participa oricine, inclusiv rezidentii din Romania.

Extragerile Euromillions

Extragerile Euromillions au loc bisaptamanal, vineri si marti, incepand cu orele 22:45, la Paris (Franta) si garanteaza un jackpot minim de 15 milioane de euro, dupa cum spuneam si mai sus. Asemeni jocului Loto 6/49 implementat in Romania, daca nu exista un castigator al marelui premiu, acesta se reporteaza pentru urmatoarea extragere si asa mai departe. In decurs de cateva saptamani fara un castigator, marele premiu poate sari lejer peste 50 de milioane de euro.
Putini sunt aceia care nu au fost atrasi inca de acest joc, cu atat mai mult cu cat marele jackpot Euromillions din 2011 s-a apropiat destul de mult de bariera celor 200 de milioane de euro. Pentru a fi mai precisi de atat, a fost vorba despre o suma in cuantum de 185 milioane de euro, ceea ce a facut jocul cu atat mai interesant si, deopotriva, atractiv pentru jucatorii din tarile participante.

Informatii legate de rezultate si castigurile Euromillions

Rezultatele extragerilor Euromillions se stabilesc, evident, in zilele de marti si vineri si sunt afisate pe site-ul nostru. In stransa legatura cu rezultatele se afla si castigurile, aflate intr-o permanenta rostogolire.
De-a lungul timpului, loteria Euromillions a acordat deja mai multe premii masive de peste 100.000.000 € si nenumarate altele in valoare ceva mai scazuta. In cele ce urmeaza va vom prezenta o scurta lista a celor mai importanti castigatori dinistoria acestei loterii.
Pe data de 6 martie a anului 2009, doi jucatori au impartit marele pot in valoare de peste 100 de milioane, pentru ca doua luni mai tarziu o doamna din Spania, in varsta de 25 de ani, sa puna mana pe nici mai mult nici mai putin de 126 milioane de euro.
In 2010 s-au incasat doua jackpoturi in valoare de 129 de milioane euro. Daca la inceputul anului, mai exact in luna februarie, Nigel Page si Justine Laycock isi “rotunjeau” veniturile cu acest premiu urias, spre sfarsitul anului, in octombrie, un cetatean din Marea Britanie si-a schimbat viata total dupa extragerea de pe 8.10.2010.
Cel mai mare jackpot Euromillions , insa, este “opera” unui cuplu din Scotia, ce a devenit mai bogat cu 185.000.000 € in vara anului 2011. Cateva luni mai tarziu, un francez a dat lovitura, de asemenea (162.000.000 €).

Cum puteti sa castigati marele jackpot la Euromilions

Tinand cont de numarul considerabil de jucatori care isi incearca norocul cu Euromillions, nu putini sunt aceia care recurg la diferite strategii, ascultand totodata si sfaturi venite din partea celor mai vechi din bransa. Ce, credeati ca suntem singura tara de pe planeta care detine un Stelian Ogica?
Nicidecum, Internetul este plin de recomandari. Este suficient sa dati un simplu “search” pe “cum pot castiga la Euromillions” sau “cum sa castigi garantat la Euromillions”. Cu toate acestea, multe dintre ele, la fel ca personajul mentionat anterior, se pot dovedi finalmente inutile.
La Euromillions, ca la orice alta loterie respectabila din lume, numerele castigatoare sunt selectate in mod aleatoriu. Altfel spus, nu exista nicio modalitate prin care cineva poate prezice numerele corecte ce urmeaza sa fie extrase in zilele de marti si, respectiv, vineri. In alta ordine de idei insa, putem stabili de comun acord cateva reguli menite a va ajuta in a selecta ceva mai eficient numerele si, evident, de a va spori sansele de a face un ban in plus. Sau, de ce nu, de a va schimba viata radical!
Stim prea bine ca exista persoane care joaca de-a lungul vietii mereu aceleasi numere. O strategie care in unele cazuri poate da roade, alteori nu. Un calcul matematic simplu ne-ar indica faptul ca diverse combinatii de numere cresc intotdeauna sansele de a nimeri 2, 3 sau chiar toate numerele norocoase. In concluzie, este intotdeauna recomandabil sa va alegeti un singur joc de loterie si sa va concentrati bugetul asupra acestuia.
Odata cu cresterea jackpotului biletele pot deveni nitel mai scumpe. Daca aceasta reprezinta o mare povara pentru dvs, puteti joaca la Euromillions impreuna cu prietenii, familia si colegii de munca. Faceti o cheta si cumparati in fiecare saptamana bilete, asteptand cu sufletul la gura extragerile de marti si vineri seara.
Traind cu speranta la marele premiu nu veti ajunge nicaieri. E putin probabil sa dati lovitura si o stiti prea bine. In definitiv, cati mari castigatori pot fi
declarati in decursul celor 70-80 de ani (sau mai multi) pe care ii aveti la dispozitie in aceasta viata? Aveti mai sus tabloul castigatorilor inregistrati la Euromillions in decurs de 3 ani (perioada 2009-2011). Separat de jackpot, exista o sumedenie de premii pe care le puteti incasa nimerind doar cateva dintre numerele norocoase.
Si nu uitati: perseverenta este si va fi mereu rasplatita! Jucati in mod frecvent la Euromillions si veti avea sanse reale de a pune mana pe o particica din marele
premiu. Suficient incat sa va permiteti un concediu intr-o locatie selecta sau, de ce nu, sa va cumparati o masina noua.

Cum arata biletul loto Euromillions

Biletul poate arata diferit, in functie de tara in care a fost jucat biletul. Aveti mai jos un bilet Euromillions jucat in Spania prin intermediul agentiei de bilete loto online The Lotter.

Cum se joaca la loteria europeana Euromillions

Jucatorul trebuie sa aleaga cinci numere principale din intervalul 1-50 si alte doua numere norocoase (sau lucky star, asa cum le numesc americanii) de la 1 la 11.
Initial, numerele norocoase erau de la 1 la 9, insa politica s-a schimbat in luna mai a anului 2011.
Biletele, dupa cum bine puteti intui, se pot achizitiona online. In speranta ca v-am starnit interesul pentru acest joc, va invitam sa cumparati bilete si sa va dati intalnire cu norocul la Euromillions !

Unde puteti cumpara bilete loto online la loteria Euromillions

Puteti cumpara bilete loto online la loteria Euromillions prin intermediul agentiei de bilete loto online The Lotter. Pretul unui bilet loto este de 19,35$ pentru un bilet cu trei variante. In functie de valoarea biletelot loto achizitionate lunar puteti obtine reduceri prin programul VIP sau mai puteti obtine reduceri in cazul in care cumparati biletul pentru minim 5 trageri consecutive si puteti obtine reduceri de la 15 pana la 25%.

[vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cudGhlbG90dGVyLWFmZmlsaWF0ZXMuY29tJTJGc2NyaXB0cyUyRmJhbm5lci5waHAlM0Z0bF9hZmZpZCUzRDk5NjAlMjZhbXAlM0J0bF9iYW5uZXJpZCUzRDRlNTQ3M2UzJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_js][vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cudGhlbG90dGVyLWFmZmlsaWF0ZXMuY29tJTJGc2NyaXB0cyUyRmJhbm5lci5waHAlM0Z0bF9hZmZpZCUzRDk5NjAlMjZhbXAlM0J0bF9iYW5uZXJpZCUzRGZmNDIyNTFlJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_js]

EuroMilions