Home Euromillions 166 de milioane de euro la loteria euromillions

166 de milioane de euro la loteria euromillions

1,909 views
166 milioane de euro la loteria euromillions
166 milioane de euro la loteria euromillions

Euromillions este loteria de pe buzele tuturor pasionatilor de jocuri loteristice, euromillions fiind pe primul loc in lume in ceea ce priveste valoarea premiilor la categoria 1. Euromillions este urmata de loteria americana Powerball cu un premiu jackpot de 105 milioane de dolari si loteria spaniola La Primitiva cu un premiu jackpot de 46,5 milioane de euro. Loteria romana loto 6/49 este doar pe pozitia 16, cu un premiu estimat de peste 9 milioane de euro!

Tragerea Euromillions din 21.06.2013

Dupa ce la tragerea de marti 18 Iunie nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate numerele norocoase, vineri 21.06.2013 va avea loc o noua tragere a loteriei europene Euromillions iar premiul pus la bataie la categoria 1 este de nu mai putin de 166 milioane de euro!
Informatii si detalii despre loteria europeana euromillions puteti gasi pe acest link iar daca doriti sa participati la oricare dintre jocurile loteristice amintite mai sus sau la oricare din cele peste 40 de loterii oficiale din intreaga lume puteti accesa site-ul agentiei de bilete loto online The Lotter, click aici.

Cum arata biletul loto euromillions

Dupa cumpararea biletului loto prin agentia de bilete loto online The Lotter acesta va fi scanat in cel mai scurt timp posibil iar biletul va fi afisat in contul vostru de client. Mai jos vedeti cum arata un bilet scanat care a fost jucat de noi.

Bilet Euromillions
Bilet Euromillions

Rezultate tragere euromillions 18.06.2013

La tragerea de marti 18.06.2013 s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Numere extrase: 17, 24, 33, 41, 44 si numere stars: 1 si 11
Desi la la categoria 1 nu s-au inregistrat cistigatori, la categoria a 2-a au fost nu mai putin de 13 cistigatori care vor incasa fiecare cite 176.075,60 €
Pentru cei care nu stiu, la loteria euromillions exista 13 categorii de cistig si se poate cistiga ghicind minim 2 numere.

166 Millions at Euromillions
166 Millions at Euromillions
Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!