Home Euromillions 79 de milioane de euro la loteria euromilions de marti 20 August...

79 de milioane de euro la loteria euromilions de marti 20 August 2013

1,319 views
SHARE
Euromillions 20 August
Euromillions 20 August

Marti 20 August 2013 are loc o noua tragere a loteriei europene Euromilions. Cum la tragerea din 16 August nu a reusit nimeni sa ghiceasca toate cele cinci numere si cele doua numere extra, premiul la categoria intai a loteriei europene euromillions de astazi a ajuns la fabuloasa suma de 79 de milioane de euro!

Pentru cei care nu stiu loteria euromilions ofera nu mai putin de 13 categorii de castig, astfel puteti castiga chiar si cu doua numere extrase din intervalul 1-50, insa daca vreti sa castigati premiul cel mare atunci va trebui sa ghiciti toate cele cinci numere din intervalul 1-50, precum si cele doua numere extra din intervalul 1-11.

Daca doriti sa participati la tragerea de astazi o puteti face prin intermediul agentiei de bilete loto online The Lotter. Pretul unui bilet loto cu trei variante si care include si comisionul agentiei este de 19,95$. Acest pret poate scadea in functie de nivelul VIP de la TheLotter sau in cazul in care va abonati la mai multe trageri consecutive.

Click Now!

Bilet loto Euromilions

La tragerea de astazi am achizitionat si noi un bilet prin agentia TheLotter, bilet pe care il puteti vedea mai jos.
Numerele jucate de noi la tragerea euromillions de astazi sint:
11, 15, 27, 29, 40 si numerele bonus 5 si 10
14, 21, 23, 30, 36 si numerele bonus 4 si 10
4, 18, 28, 31, 45 si numerele bonus 5 si 11

Nu ne punem foarte mari sperante in cistigarea marelui premiu dar jucam intodeauna cateva bilete atunci cand premiile la loto ajung la sume mai mari.  Chiar daca nu vom cistiga marele premiu, atunci cind exista premii mari puse in joc, jucatorii impatimiti de loto vor juca mai multe bilete, astfel ca si premiile la categoriile inferioare vor fi mai mari decit de obicei. De aceea atunci cind sunt premii mari puse in joc la loto va sfatuim sa jucati deoarece chiar daca nu cistigati marele premiu, aveti ocazia sa cistigati la o anumita categorie bani mai multi ca de obicei.

Bilet loto euromilions
Bilet loto euromilions
Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов