Home Articole Loto Un cuplu din Louisiana a cistigat un premiu de $1 milion la...

Un cuplu din Louisiana a cistigat un premiu de $1 milion la Powerball

900 views
SHARE

Mary Roberts din Boyce, Louisiana a devenit primul milionar din 2012 la loteria Loisiana dupa ce a incasat un million de dolari pentru 5 numere castigate la loteria americana Powerball de pe data de 11 Februarie, 2012.

Acest cistig marcheaza si primul milion incasat in acest stat pentru categoria 5 numere de cind loteria americana Powerball si-a schimbat structura in Ianuarie.

“M-am intors acasa de la bacanie si l-am gasit pe Mike (sotul) la computer cintind” spunea Roberts “Apoi am vazut ca el verifica numerele cistigatoare pe site-ul loteriei. Nu am putut crede !”

O jucatoare regular la loteria americana Powerball, Roberts mereu a ales datele de nastere ale copiilor ei pentru a pune numerele la loto, insa de aceasta data cuplul a optat pentru varianta ‘quick pick’, ceea ce inseamna ca numerele au fost generate aleatoriu de catre computer.

Tichetul cistigator a ghicit toate cele 5 numere extrase, insa a ratat bila rosie – Powerball si astfel a cistigat un premiu de 1 milion de dolari. Cuplul din Boyce a primit $700,000 dupa plata taxelor.

Numerele cistigatoare de pe 11 Februarie la Loteria americana Powerball au fost: 01, 10, 37, 52, 57 si Pb: 11.

Mike Roberts a spus ca prima data ii va cumpara sotiei masina visurilor, un Mustang. Apoi, cuplul a mai spus ca se va folosi de banii cistigati pentru a se muta aproape de copii lor in Shreveport.

Cuplul a cumparat tichetul cistigator de la magazinul “Super 1 Foods #601” de pe MacArthur Drive din Alexandria. Magazinul va primi un bonus de $10,000, adica 1% din premiu pentru vinzarea biletului cistigator.

Mai multe articole despre Loteria americana Powerball puteti gasi aici !

Loteria americana Powerball

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов