Home Loterii nationale 363 milioane de dolari la loteria americana megamillions

363 milioane de dolari la loteria americana megamillions

1,131 views
SHARE

Megamillions, loteria americana care a acordat cel mai mare jackpot din istorie este astazi la un nou record. Desi valoarea premiului este cu putin sub recordul de 390 milioane dolari, record stabilit in 2007. Totusi la extragerea de astazi se stabileste un nou record, este vorba de suma pe care cistigatorul o poate cere deodata.
Pentru cei care nu stiu, cistigatorii loteriei americane megamillions au doua optiuni de a incasa marele premiu. Sa incaseze toata suma deodata sau sa incaseze o suma anuala timp de 26 ani. In cazul in care cistigatorul va alege sa primeasca toata suma deodata el va primi 259,8 milioane de dolari. Daca acesta doreste sa incaseze suma pe o perioada de 26 de ani, va primi toata suma in valoare de 363 milioane de dolari pe o perioada de 26 de ani , adica 1,16 milioane de dolari pe luna 🙂 Ma intreb cite moduri exista sa cheltuiesti un milion de dolari pe luna si dupa cit timp te saturi de cheltuit.

La loteria americana megamillions poate participa oricine, insa daca nu va aflati pe teritoriul statelor unite va puteti adresa unei agentii pentru procurarea biletului.
Sansele de a cistiga marele premiu la megamillions este de 1 la 176 milioane, in schimb sansa de a cistiga un premiu este de 1 la 40.

Bilete loto Megamillions

In cazul in care doriti sa jucati la loteria americana megamillions o puteti face accesind site-ul agentiei de bilete loto online, the lotter

megamillions

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов