Home Stiri Loto Banii adusi de loterie pentru ridicarea de scoli in Carolina de Nord...

Banii adusi de loterie pentru ridicarea de scoli in Carolina de Nord nu construiesc, de fapt, scoli

604 views
SHARE

Unde merg banii adusi de Loteria pentru Educatie din Carolina de Nord (North Carolina Education Lottery)? Oamenii cumpara bilete, baga banii in loteria pentru educatie si cred ca toti banii merg la scolile din Carolina de Nord, dar nu este chiar asa.

La fiecare dolar 61% merge inapoi in premii pentru loterie, 28% merge la educatie si 11% merge inapoi la comercianti si la loterie pentru administratie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Din procentul de 28% pentru scoli, site-ul Education Lottery afirma ca 45.8% merge pentru plata profesorilor, 20.8% pentru constructia de scoli, 15.7% pentru prescolari, gradinite si 15.3% pentru burse si ajutor si 2.4% pentru invatarea digitala.

Pare simplu, dar nu este chiar asa. Legislativul de stat are permisiunea de a schimba aceste cifre in fiecare an. Cei 20.8% pentru constructia de scoli au inceput prin a fi 40% si nu sunt folositi chiar la constructia de scoli.

Cand statul a aprobat loteria in 2006 legislativul a prevazut printr-un statut ca 40% din venituri vor merge pentru construirea si renovarea de scoli.

In cele mai multe cazuri banii din loterie au fost folositi pentru scolile care trebuiau reamenajate datorita maririi claselor, fiind necesare scoli mai mari, sustine Zeb Hanner, asistent manager in Davidson County.

Facturile pentru credite au curs, dar in ultimii trei ani cei 40% subliniati in statut au scazut la 23%.

Senatorul Pete Brunstetter afirma ca cei 40% erau numai un reper, nu o conditie.

Brunstetter afirma ca administratiilor locale nu li s-a spus sa se bazeze pe procentul de 40% ca parghie pentru datorii. Nu exista siguranta ca vor primi acel procent.

Scolile nu decid sau distribuie singure banii pentru constructii proveniti din loterie. Banii se duc de obicei pentru plata datoriilor acumulate pentru scolile deja construite. Deci din banii loteriei pentru educatie nu apar scoli noi.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов