Home Stiri Loto Un barbat din Oklahoma arestat pentru falsificarea unui bilet de loterie

Un barbat din Oklahoma arestat pentru falsificarea unui bilet de loterie

877 views

Politia din Oklahoma a arestat un barbat dupa ce acesta a incercat sa revendice un premiu cu un bilet de loterie falsificat.

Conform unui raport al politiei din data de 19 iunie, Michael Allen Shaske, in varsta de 45 de ani, din Tahlequah, a incercat sa obtina un premiu de $20,000 cu un bilet razuibil modificat.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Singurul lucru pe care l-a obtinut a fost, insa, un drum catre inchisoare.

“Ei bine, a facut tot posibilul sa fie arestat pentru asta”, a afirmat MSgt. Gary Knight de la Departamentul Politiei din Oklahoma City. “Evident, nu era un bilet castigator adevarat.”

Politia afirma ca acesta a incercat mai intai sa incaseze biletul modificat de la “Loves”, din Tahlequah, si cand a fost refuzat s-a prezentat la biroul Comisiei Loteriei din Oklahoma City pentru a incerca sa-l revendice.

“Daca functionarul il observa, iti dai seama ca nu e un lucru tocmai bine facut”, a spus Rollo Redburn, Director Executiv in cadrul Comisiei Loteriei Oklahoma.

Redburn a afirmat ca nu au parte de multe bilete falsificate, dar se mai intampla din cand in cand, insa niciodata intr-un mod atat de indraznet. Shaske a incercat sa modifice un bilet de loterie, dar nu a facut-o foarte bine.

“Avea nevoie de un singur simbol pentru a-l transforma in castigatorul celor $20,000”, a afirmat Redburn. “Prin urmare a facut rost de el de pe un alt bilet.”

Politia a declarat ca Shaske a incercat sa-i convinga ca a gasit biletul modificat pe jos, la un magazin “Wal-Mart” din Tahlequah si ca doar a vrut sa vada daca este castigator, insa insistentele sale i-au adus numai un loc la inchisoare.

Aceste bilete au parte de multe elemente de securitate, indiferent ca e vorba de un bilet razuibil, un bilet Powerball sau Mega Millions, prin urmare nu incercati sa le falsificati pentru ca veti fi prinsi si veti ajunge la inchisoare, a mai afirmat Redburn.

Shaske a mai fost arestat anul trecut, in luna august, pentru aruncarea de deseuri pe proprietatea publica sau privata.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!