Home Stiri Loto Un castigator la Oregon Lottery refuza sa se pensioneze

Un castigator la Oregon Lottery refuza sa se pensioneze

479 views
0
SHARE

“Tocmai ati castigat jocul Win for Life la Oregon Lottery, deci cum sarbatoriti evenimenul?”

“Luand cina la Marco Polo Global Restaurant, desigur.”

Acest lucru l-a afirmat Shamus Harmon saptamana trecuta dupa ce a revendicat premiul “Win for Life” la sediul Oregon Lottery.

“Sunt unul dintre cei mai plictisitori castigatori de lotto, sunt sigur”, a afimat el.

Sau unul dintre cei mai isteti.

Harmon, un antrenor de siguranta de 34 de ani din Salem, a spus ca pe primul loc este plata ipotecii in termen de cinci ani.

El va primi saptamanal cate $1,000 — minus taxele — pentru tot restul vietii. Suma neta este de aproximativ $666 pe saptamana.

“Intentionez sa investesc mare parte din suma in casa”, a spus el. “Dupa aceea inca nu stiu”.

Pe agenda sa s-ar afla si calatorii, inclusiv o excursie in Australia. Este burlac si nu are copii.

Harmon nu este cel mai tanar castigator la “Win for Life”. Eric Cottrell din Salem a avut 21 de ani cand a revendicat premiul “Win for Life” in august 2009.

Biletele “Win for Life” costa $2 fiecare, iar extragerile au loc in fiecare luni, miercuri si sambata la ora 7:30 p.m. Sansele de castigare a premiului cel mare la “Win for Life”, care exista pe agenda Oregon Lottery din februarie 2001, sunt de 1 la 1,353,275.

Harmon este al 36-lea castigator al premiului cel mare la “Win for Life”. El a cumparat biletele castigatoare de la magazinul “Fred Meyer” pe Market Street NE. Weekend-ul trecut s-a oprit la acelasi magazin pentru a cumpara prajituri “Girl Scout” si a hotarat in timp ce era acolo sa isi verifice biletele la loterie la serviciul clienti. De asemenea avea unul pentru Mega Millions si unul pentru Powerball.

Jackpotul Powerball a fost aproape $400 milioane la acea vreme, deci probabil ar fi preferat ca acela sa fie biletul castigator. Dar fara indoiala, Harmon este recunoscator. Tocmai si-a dat seama zilele trecute ce norocos este.

“As putea sa ma pensionez daca as dori,” a spus el, “dar nu o voi face.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.