Home Stiri Loto Un castigator la Oregon Lottery refuza sa se pensioneze

Un castigator la Oregon Lottery refuza sa se pensioneze

884 views

“Tocmai ati castigat jocul Win for Life la Oregon Lottery, deci cum sarbatoriti evenimenul?”

“Luand cina la Marco Polo Global Restaurant, desigur.”

Acest lucru l-a afirmat Shamus Harmon saptamana trecuta dupa ce a revendicat premiul “Win for Life” la sediul Oregon Lottery.

“Sunt unul dintre cei mai plictisitori castigatori de lotto, sunt sigur”, a afimat el.

Sau unul dintre cei mai isteti.

Harmon, un antrenor de siguranta de 34 de ani din Salem, a spus ca pe primul loc este plata ipotecii in termen de cinci ani.

El va primi saptamanal cate $1,000 — minus taxele — pentru tot restul vietii. Suma neta este de aproximativ $666 pe saptamana.

“Intentionez sa investesc mare parte din suma in casa”, a spus el. “Dupa aceea inca nu stiu”.

Pe agenda sa s-ar afla si calatorii, inclusiv o excursie in Australia. Este burlac si nu are copii.

Harmon nu este cel mai tanar castigator la “Win for Life”. Eric Cottrell din Salem a avut 21 de ani cand a revendicat premiul “Win for Life” in august 2009.

Biletele “Win for Life” costa $2 fiecare, iar extragerile au loc in fiecare luni, miercuri si sambata la ora 7:30 p.m. Sansele de castigare a premiului cel mare la “Win for Life”, care exista pe agenda Oregon Lottery din februarie 2001, sunt de 1 la 1,353,275.

Harmon este al 36-lea castigator al premiului cel mare la “Win for Life”. El a cumparat biletele castigatoare de la magazinul “Fred Meyer” pe Market Street NE. Weekend-ul trecut s-a oprit la acelasi magazin pentru a cumpara prajituri “Girl Scout” si a hotarat in timp ce era acolo sa isi verifice biletele la loterie la serviciul clienti. De asemenea avea unul pentru Mega Millions si unul pentru Powerball.

Jackpotul Powerball a fost aproape $400 milioane la acea vreme, deci probabil ar fi preferat ca acela sa fie biletul castigator. Dar fara indoiala, Harmon este recunoscator. Tocmai si-a dat seama zilele trecute ce norocos este.

“As putea sa ma pensionez daca as dori,” a spus el, “dar nu o voi face.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.