Home Articole Loto Castigatorii jackpotului de $50 mil ai loteriei Ontario sunt verificati ‘la sange’

Castigatorii jackpotului de $50 mil ai loteriei Ontario sunt verificati ‘la sange’

2,002 views

Un cuplu din Canada, care a castigat saptamana trecuta jackpotul loteriei ‘Lotto Max’ (apartinand loteriei Ontario) in valoare de 50 milioane de dolari, spun ca se asteapta sa intampine dificultati la ridicarea premiului.

Jo Ann si Gaetan Champagne au primit un set de intrebari atat de la Loteria Ontario cat si de la Comisia de Jocuri: “Dumneavoastra ati cumparat tichetul la Loteria ‘Lotto Max’ ? Cum ai ales numerele ? De unde ai cumparat tichetul ?”

Cei doi castigatori spun ca nu sunt socati. “Cunoastem regulile” spunea Ann. “Imi aduc aminte cand am parasit incinta magazinului si amandoi ne-am uitat unul la altul spunand: “Oh nu. Probabil ca ne verifica acum.”

Cuplul Champagne este ceea ce OLG numeste “castigatori interni” – o categorie ce cuprinde angajati OLG, angajatii si membrii familiei si vanzatorii Loto.

Cei doi au detinut si administrat un magazine licentiate in vanzarea tichetelor la Loto. Ei au vandut afacerea pe 31 Octombrie insa Jo Ann a continuat sa lucreze acolo, insa a demisionat in ziua in care a aflat ca a castigat premiul – de Anul Nou.

Un purtator de cuvant de la OLG – Tony Bitonti spune ca investigatiile sunt o ‘procedura standard’. Orice premiu mai mare de $1,000 este investigat automat. Insa cum cei doi castigatori sunt ‘castigatori interni’, atunci se va face o investigatie mai detaliata.

“Vrem sa fim siguri ca platim premiul corect persoanei corecte de fiecare data” spunea Bitonti. Castigul inseamna doua investigatii: una facuta de OLG – care s-a incheiat Miercuri – si inca una organizata de Comisia din Ontario pentru Jocuri. Bitonti se asteapta ca cea de-a doua investigatie sa dureze intre cateva zile si cateva saptamani.

Insa asta nu e totul pentru ca nu se incheie dupa aceste investigatii. Dupa chestionare exista o perioada de 30 de zile in care trebuie sa astepti. Conform termenilor si conditiilor OLG, aceasta perioada ofera oamenilor sansa de a apela in cazul in care apar anumite ingrijorari. Dupa cele 30 de zile, daca nu exista nici un fel de problema, OLG le va oferi premiul celor doi.

Daca cuplul au cumparat si validat tichetul din propriul magazine, ei nu sunt eligibili pentru acest premiu. Insa Jo Ann spune ca acesta este motivul pentru care cumpara tichete de la un alt magazine de mai bine de un deceniu.

Cuplul spune ca nu sunt deranjati de intarziere. “Nu inteleg de ce nu am putea primi premiul, nu am facut nimic gresit” spune Jo Ann. “Suntem siguri ca il vom primi.”

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!