Home Stiri Loto Ce va face Loteria Illinois dupa terminarea contractului cu Northstar?

Ce va face Loteria Illinois dupa terminarea contractului cu Northstar?

820 views

Ce urmeaza pentru Loteria Illinois?

Aceasta este marea intrebare care se contureaza dupa miscarea politica a Guvernatorului din Illinois, Pat Quinn, de a concedia Northstar Lottery Group. Quinn a facut istorie in anul 2010 cand a incheiat un contract pentru 10 ani cu Northstar, in urma caruia acest grup a devenit primul manager privat al unei loterii de stat din S.U.A. Indiana si New Jersey sunt alte doua state care au manageri privati de loterie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Miscarea lui Quinn de saptamana trecuta de a concedia Northstar s-ar putea dovedi prea putin si prea tarziu pentru a-l ajuta la alegerile pentru guvernator din noiembrie. Actiunea sa nu face altceva decat sa recunoasca faptul ca Northstar a avut performante sub asteptari de cand obtinuse contractul de management in urma cu aproape patru ani.

Aceasta poate fi numita o greseala de tactica din partea Northstar. Cu trecerea fiecarui an a devenit clar faptul ca Northstar a exagerat grosolan venitul ce putea fi generat in calitate de manager privat in competitia cu alte doua finaliste din 2010 – Camelot si Intralot – pentru contractul de loterie.

Dar ceea ce Quinn nu a recunoscut inca, desi a fost clar pentru multi observatori inca de acum patru ani, este faptul ca in primul rand intregul proces de selectie a grupului Northstar de catre statul Illinois a fost sub semnul intrebarii datorita unor miscari foarte discutabile, dupa cum s-a exprimat ulterior Auditorul General al Illinois intr-un raport critic emis de biroul sau in iunie 2011.

Desigur, intr-un raspuns la raportul emis de Auditorul General, Departamentul de Venituri din Illinois, care supraveghea Loteria la acea vreme, a incercat sa apere modul in care a condus procesul de selectie a managerului privat. Dar, Auditorul General nu s-a lasat convins de majoritatea din argumentele oferite in replica.

Click Now!

Deci, cu binecuvantarea aparenta a lui Quinn, Northstar a ramas in functie pana cand Guvernatorul a fost obligat saptamana trecuta sa renunte la grup.

Ceea ce se va intampla in continuare urmeaza a fi decis de catre Directorul Loteriei Illinois, Michael Jones, si de catre Quinn deoarece Loteria functioneaza acum ca o entitate independenta de Departamentul de Venituri.

Cel mai probabil Northstar va inceta aproape imediat sa mai aiba un cuvant de spus in modul de functionare a Loteriei. Desi va exista probabil o perioada de tranzitie, cei 140 de membri ai personalului Northstar vor inceta sa fie implicati activ in cadrul Loteriei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Pe termen scurt conducerea Loteriei va fi preluata de staff-ul lui Jones. Probabil va fi selectat un nou manager privat deoarece legea referitoare la crearea functiei de manager privat in cadrul Loteriei este inca valabila si mai mult ca sigur ca nu se va renunta la ea in curand.

Jones va ramane probabil sa supravegheze noul candidat la calitatea de manager privat, al doilea in istoria Loteriei Illinois. Printre cei interesati ar putea fi si fostele finaliste Camelot si Intralot.

Michael Jones conduce loteria din perspectiva unui comerciant. Cand a preluat functia de director al Loteriei Illinois, a doua oara in toamna lui 2011, a facut cunoscut faptul ca pentru el este o provocare de marketing: imbunatatirea imaginii Loteriei, atragerea de noi jucatori, prin urmare atragerea de noi venituri la stat.

Cele doua firme care se ocupa de publicitate – Downtown Partners Chicago si Commonground Chicago – vor ramane in continuare mai mult ca sigur, cat timp Jones ia deciziile.

Desi Northstar Lottery Group i-a interzis lui Jones prin contract sa aiba contacte cu cele doua firme de publicitate in ultimele 18 luni, este cunoscut faptul ca Jones apreciaza foarte mult publicitatea realizata de cele doua agentii.

Totusi, nu se poate spune cu certitudine ca relatia Loteriei cu cele doua agentii va ramane de lunga durata deoarece in acest moment au loc schimbari majore in cadrul ei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!