Home Articole Loto Chris Johnston, 1$ pentru 1 milion de dolari

Chris Johnston, 1$ pentru 1 milion de dolari

963 views


Un tichet la loteria Sweet Million cumparat cu un dolar s-a transformat mai tarziu intr-un jackpot de 1 milion de dolari.

Chris Johnston, in varsta de 49 de ani, impreuna cu familia sa, a fost prezentat Joi la centrul de colectare a premiilor loteriei din New York, acestia pozand cu check-ul in valoare de 1 milion de dolari. El a spus ca va folosi marea majoritate a premiului de $660,300 ca si un bilet pentru pensionare.

“Ca si plan de viitor, vad o plaja si o vreme calduroasa” spunea Johnston.

Johnston a folosit o combinatie de numere ce consta in zilele de nastere ale sotiei sale (Victoria), fata sa – Samantha si fiul sau – Seth.

Johnston lucreaza ca brutar la ‘Price Chopper’ din Matamoras Pa., si ca broker imobiliar la Hawk Nest Realty din Port Jervis.

Victoria Johnston spune ca ea nu l-a crezut prima data pe sotul sau cand i-a spus, dar chiar daca visul a devenit realitate, nu se vor schimba prea multe in gospodaria lor.

“Nimic nu s-a schimbat, ambii lucram cu oameni” spunea Victoria.

Johnston a cumparat tichetul norocos cu un dolar, conform magazinului de unde a fost achizitionat biletul. Sansele ca cineva sa nimereasca acele numere sunt de 1 la 3,838,380, conform site-ul loteriei.

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!