Home Articole Loto Chris Johnston, 1$ pentru 1 milion de dolari

Chris Johnston, 1$ pentru 1 milion de dolari

987 views


Un tichet la loteria Sweet Million cumparat cu un dolar s-a transformat mai tarziu intr-un jackpot de 1 milion de dolari.

Chris Johnston, in varsta de 49 de ani, impreuna cu familia sa, a fost prezentat Joi la centrul de colectare a premiilor loteriei din New York, acestia pozand cu check-ul in valoare de 1 milion de dolari. El a spus ca va folosi marea majoritate a premiului de $660,300 ca si un bilet pentru pensionare.

“Ca si plan de viitor, vad o plaja si o vreme calduroasa” spunea Johnston.

Johnston a folosit o combinatie de numere ce consta in zilele de nastere ale sotiei sale (Victoria), fata sa – Samantha si fiul sau – Seth.

Johnston lucreaza ca brutar la ‘Price Chopper’ din Matamoras Pa., si ca broker imobiliar la Hawk Nest Realty din Port Jervis.

Victoria Johnston spune ca ea nu l-a crezut prima data pe sotul sau cand i-a spus, dar chiar daca visul a devenit realitate, nu se vor schimba prea multe in gospodaria lor.

“Nimic nu s-a schimbat, ambii lucram cu oameni” spunea Victoria.

Johnston a cumparat tichetul norocos cu un dolar, conform magazinului de unde a fost achizitionat biletul. Sansele ca cineva sa nimereasca acele numere sunt de 1 la 3,838,380, conform site-ul loteriei.