Home Articole Loto Comisia Loto Arkansas a ales un nou director

Comisia Loto Arkansas a ales un nou director

860 views
SHARE

Comisia Loto

Comisia Loto Arkansas a decis ieri ca Bishop Woosley, consilierul juridic sef al loteriei, sa ocupe postul de director al loteriei statului Arkansas.

Comisia Loto, formata din 9 membri, a luat decizia finala la sfarsitul zilei de ieri, dupa o zi plina de intalniri la sediul central al orasului Little Rock (capitala statului Arkansas) si dupa intervievarea a celor 7 candidati, a declarat purtatoarea de cuvant a loteriei, Julie Baldridge.

Baldridge, care a servit ca directoare interimara de cind Ernie Passailaigue a demisionat in Octombrie, spune ca ii va face placere sa lucreze impreuna cu Woosley pe care l-a numit “o persoana calma si stabila”.

“El intelege fiecare lucru marunt prin care am trecut si fiecare decizie pe care am luat-o pana acum si din ce motive.  Va fi foarte usor pentru el sa faca o treaba buna. Sunt doar entuziasmata” a spus ea.

Comisia Loto a decis ca salariul lui Woosley sa fie $165,000 pe an, insa se asteapta aprobarea legislativa.

Woosley a fost asistentul procurorului general in Arkansas inainte sa lucreze pentru loterie in 2009.

Passailaigue a demisionat dupa mai multe critici care i-au fost aduse chiar daca el a participat activ in lansarea loteriei cu succes in Septembrie 2009. Fostul director al loteriei din Carolina de Sud a fost criticat din cauza salariului ridicat cu care era platit.

Comisia Loto l-a angajat pe Passailaigue pe un salariu annual de $324,000. Luni, Comisia Loto a votat ca noului director sa-I fie oferit un salariu nu mai mare de $175,000, o reducere pe care presedinta Dianne Lamberth a dorit-o deoarece acest job nu mai implica pornirea de la 0 a loteriei.

Pentru mai multe articole asemanatoare, vizitati sectiunea Articole Loto !

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов