Home Articole Loto Comisia Loto Arkansas stabileste un nou salariu pentru postul de director

Comisia Loto Arkansas stabileste un nou salariu pentru postul de director

838 views
SHARE

Comisia Loto

Comisia loto a votat pentru a stabili salariul maxim pentru noul director la $175,000.

Comisia Loto Arkansas, intr-o incercare de a devia criticile primite asupra salariilor primite de fostii oficiali ai loteriei, au stabilit noi limite salariale pentru noul director.

Comisia loto, formata din 9 membri, intentioneaza sa inceapa vizualizarea CV-urilor pentru posibilii candidati in acest weekend deoarece postul de director este liber dupa demisionarea lui Ernie Passailaigue in Septembrie, acesta fiind drastic criticat pentru slabele reusite manageriale.

Passailaigue era platit cu aproximativ $324,000 pe an, o suma care a atras critici din partea Guvernatorului Mike Beebe, parlamentari si alti oameni. Legea statului a stabilit ca salariul maxim pentru directorul loteriei sa fie de $141,603, insa directorul poate fi platit pana la $354,000 daca este aprobat de catre un comitet legislativ.

Comisia Loto a mai spus ca ei se indoiesc ca legislatorii ar fi dispusi sa aprobe un salariu apropiat de cel al lui Passailaigue.

“Trebuie sa ne gindim la o suma care va trece de comitetul de supraveghere, o suma cu care legislatorii pot trece cu vederea” declara un membru al Comisiei Loto, Steve Faris.

Presedinta curenta din Comisia Loto, Dianne Lamberth a spus ca ea crede ca limita ar trebui sa fie ceva mai realista decat salariul platit lui Passailaigue, care a fost angajat in 2009 pentru a ajuta la lansarea jocurilor.

“Acum vom avea o loterie in functiune, in crestere si stabila, comparative cu loteriile celorlalte state” declara Key, R-Mountain.

Guvernatorul Beebe a mai spus ca el este multumit de decizia oficialilor.

“Intotdeauna am crezut ca acel salariu a fost prea ridicat” spunea Beebe. “Am inteles ca au incercat sa infiinteze aceste jocuri in graba, insa aceste motive s-au schimbat acum.”

Loteria a votat sa intervieveze 7 candidati pentru postul de director al loteriei. Finalistii pentru acest job sunt: fostul director al curselor de cai din Pennsylvania si directorul executiv al unui casino – Richard Knight, directorul loteriei din New Hampshire – Charles McIntyre, fostul consilier al administratiei Clinton – Bob Nash, fostul Senior vice-presedinte al Loteriei Georgia – Joan Schoubert, fostul director al loteriei Kansas – Edwin Van Petten si avocatul curent al loteriei Arkansas – Bishop Woosley.

Pentru mai multe articole asemanatoare, vizitati sectiunea Articole Loto !

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов