Home Stiri Loto Comitetul legislativ dezbate asupra eliminarii Loteriei Texas

Comitetul legislativ dezbate asupra eliminarii Loteriei Texas

792 views

Austin, Texas – Dezbaterile din cadrul Legislativului din Texas in legatura cu eliminarea loteriei statale continua.

Joe Straus, in calitatea sa de “House Speaker” (cel care prezideaza intrunirile camerei legislativului), a anuntat joi numirile in cadrul Comitetului Legislativ pentru Revizuirea Loteriei Texas si Comisiei Loteriei Texas, un nou panou care are misiunea de a studia consecintele inchiderii loteriei, pe langa verificarea bingoului de caritate si a modului cum sunt distribuite veniturile acestuia.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Numirile includ trei legiuitori din Harris County, dintre care unul este un critic vehement al loteriei.

Democratul din Houston, Garnet Coleman, a acuzat comisia loteriei de o relatie comfortabila cu operatorul jocului si a criticat faptul ca majoritatea jucatorilor sunt saraci. Lui i se vor alatura: Senfronia Thompson (democrata din Houston), Rick Miller (republican din Sugar Land); Giovanni Capriglione (republican din Southlake) si co-presedintele John Kuempel (republican din Seguin).

Lt. Gov. David Dewhurst (Locotenent guvernator de Texas – a doua cea mai inalta functie executiva in administratia de stat) va alege cinci senatori pentru comitet, care trebuie sa realizeze un raport asupra situatiei gasite si sa faca recomandari pana la data de 1 decembrie.

Comitetul a rezultat in urma adoptarii legii “House Bill 2197” din ultima sesiune, care a permis loteriei sa-si continue existenta, desi avusese loc o dezbatere neasteptat de inversunata, in timpul careia legislativul a votat pentru eliminarea loteriei, ca mai apoi sa se razgandeasca.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.