Home Articole Loto Consiliul D.C. (Districtul Clumbia) este gata sa abroge legea jocurilor online

Consiliul D.C. (Districtul Clumbia) este gata sa abroge legea jocurilor online

1,051 views

Dupa ce a devenit prima jurisdictie care a dorit sa legalizeze jocurile de noroc online in interiorul frontierelor sale, Districtul Columbia este gata sa anuleze programul inainte de a-l lansa.

Reactia puternica a Consiliului D.C. asupra programului jocurilor de noroc online are prea putin de-a face cu partea morala a acestor jocuri. In schimb, membrii consiliului sunt suparati de modul in care aceasta a devenit lege, spunand ca ei nu au realizat ca au votat sa-l aprobe.

Un membru al consiliului, Jack Evans a declarat catre The Associated Press, in ziua de Marti ca el are planuri sa anuleze aceasta lege atunci cand consiliul se va aduna. Evans a mai spus ca va vota proiectul de lege pentru abrogarea sa atunci cand va merge in fata consiliului, insa proiectul de lege pare sa aiba sprijinul unei majoritati in randul membrilor consiliului.

Evans, mai spune ca nici Consiliului si nici publicului nu I s-a oferit oportunitatea de a ajunge sa decida daca programul sa devina lege. El a mai spus ca a intampinat probleme din cauza unui raport de la Inspectorul General al Districtului care a intrebat in mod repetat despre schimbarile contractului intre District si Loterie.

“Avem nevoie doar de a incepe odata” a spus el, adaugand ca el nu a avut nici o intentie de a introduce un proiect de lege.

Programul ar fi permis oamenilor sa-si foloseasca computerele din interiorul cartierelor pentru a juca poker online, blackjack si alte jocuri de noroc si indemanare. Jucatorii trebuie sa aiba cel putin 19 ani si sa incaseze maxim 250$ pe saptamana.

Departamentul de Justitie a clarificat in Decembrie ca jocurile de noroc din interiorul statului sunt legale, si mai multe state considera acest lucru, insa pana acum D.C. si Nevada sunt singurele state care au aprobat aceasta lege. Oficialii din Nevada spera ca pana la sfarsitul acestui an sa poata oferi jocul de poker online.