Home Povesti de castigatori Un cuplu a cistigat la loterie, la 27 de ani dupa ce...

Un cuplu a cistigat la loterie, la 27 de ani dupa ce au ratat marele premiu

1,165 views
bob-loto
bob-loto

La 27 de ani dupa ce un sotul unei femei din oraselul Madawaska, Maine a uitat sa joace numerele norocoase ale sotiei, acestia au castigat 3 milioane de dolari dupa ce au nimerit toate numerele la loteria Megabucks.

Acesta a fost in sfarsit iertat, dupa ce in urma cu 27 de ani uitase sa cumpere biletele iar numerele alese de sotia lui se dovedisera a fi cistigatoare.

MADAWASKA, Maine — In februarie 1986, Robert si Jeanne Gagnon aveau numerele castigatoare la Loteria Megabucks pentru extragerea saptamanala.

Nu ca ar mai fi contat.

“Aveam toate numerele”, adeclarat Jeanne Gagnon miercuri. “Dar sotul meu a uitat sa cumpere biletul in acea zi”.

“Si am tot auzit despre asta de atunci” a spus sotul ei, Robert Gagnon, clatinand din cap.

Acum se pare ca totul este iertat. Acum doua saptamani, cuplul pensionat a aflat ca detine numerele castigatoare la extragerea Megabucks din 19 februarie, in valoare de 3 milioane de dolari.

Miercuri, cuplul s-a intors la magazinul Bob’s Neighborhood Store, de unde au cumparat biletul castigator de loterie, pentru a discuta despre nou-gasita lor avere si despre faima ce i-a urmat.

Jeanne Gagnon a declarat ca joaca la Megabucks de cand a fost introdus de stat in 1985. Ea pastreaza primul bilet si numerele extrase in acea saptamana in portofelul ei special de loterie. Ea schimba numerele jucate in fiecare saptamana pe baza unui sistem dezvoltat de ea insasi.

“In fiecare miercuri noaptea fiul meu intra pe telefonul lui mobil pentru a afla numerele castigatoare,” a spus Jeanne Gagnon. “Acum doua saptamani mi-a dat o bucata de hartie cu numerele si mi-a zis: “Glumesti? Cred ca le avem.”

Numerele castigatoare au fost 4, 11, 17, 18, 28 si numarul mega ball: 2

Robert Gagnon deja se retrase la somn si Jeanne a spus ca nu a vrut sa-l deranjeze.

“Fiul meu mi-a spus sa il trezesc”, a apus razand Jeanne Gagnon.

Cei doi erau la Bob’s Neighborhood Store in zorii zilei urmatoare pentru a confirma biletul castigator.

“Cand v-am vazut intrand la 7:30, am stiut ca voi sunteti castigatorii”, le-a spus patronul magazinului, Pete Williams.

Pentru vinderea biletului castigator, magazinul primeste $30,000.

Dupa ce a aflat de norocul ei, familia Gagnon a spus ca a trebuit sa astepte cateva zile inainte de a merge in Augusta pentru a revendica premiul.

“Am vrut sa mergem joia, dar nu gasisem camera de hotel din cauza turneului de baschet liceal”, a spus Jeanne Gagnon.

“I-am spus ca am putea pleca si sa dormimin masina”, a zis sotul ei. “Dar ea nu a vrut.”

Vineri, statul a fost lovit de zapada si furtuna de gheata, deci abia luni cuplul a reusit sa ajunga la biroul loteriei din Augusta.

“Ne-au purtat din camera in camera”, a spus Jeanne Gagnon. “Apoi am ajuns la persoana care ne-a intrebat cum dorim sa primim banii.”

Castigatorii de loterie au optiunea de a primi castigul intr-o suma forfetara reprezentand 50% din premiul global sau sa primeasca intreaga suma in transe anuale pe durata a 30 de ani.

Inainte de a raspunde, Jeanne Gagnon a spus ca si-a luat calculatorul si a calculat rapid taxele.

“Nu cred ca oficialul loteriei se astepta la asta”, a zis ea.

La final, ei au decis ca e mai bine sa primeasca anual suma de $70,000.

“Daca am fi luat suma forfetara am fi pierdut $700,000 in taxe,” a spus Jeanne Gagnon. “Nu am vrut asta deloc”.

Robert Gagnon e un lucrator la moara pensionat si cei doi au un fiu invalid care traieste cu ei.

Banii, au spus ei, vor ajuta la asigurarea ingrijirii lui pentru totdeauna.

In ceea ce privesc alte planuri familia Gagnon se gandesc la un nou garaj si poate la o freza de zapada operata de tractor pentru a inlocui aparatul mai mic, manual pe care il foloseste Robert Gagnon la curatarea drumului.

Inafara de acestea, Jeanne Gagnon a spus ca nu se vor schimba multe.

“Inca mai folosesc cupoanele din ziar”, a zis ea. “Asta nu se va schimba niciodata”.

Si nici proiectele ei aproape constante de tricotare.

“Nu ma pot opri din tricotat”, a zis Jeanne Gagnon. “Am prea multe fire in casa, o multime”.

Sotul ei doar a zambit si a dat din cap.

“Multe, multe fire”, a zis el.

Cum impactul castigului la Megabucks incepe sa treaca, familia Gagnon a spus ca se sfatuiesc cu un planificator financiar de incredere si contabil despre modul cel mai potrivit de a descurca cu afluxul de bani.

Nu ca le-ar lipsi sugestiile despre cum sa-i cheltuie.

“Ati intalnit-o pe mama mea? Sunt fiul ei adoptiv”, a zis un client din magazin in gluma.

“Si eu sunt”, a glumit si Pete Williams. “Ce mai faci, frate?”

De-a lungul anilor, Jeanne Gagnon a dezvoltat propriul sistem de a selecta numerele si a zis ca a anegiu, dar e un sistem”.

Cuplul cumpara de asemenea bilete razuibile.

“Le cumpara pentru a-si tine sotul ocupat,” a spus asociata patronului din magazin, Susan Williams, razand. “Azi cumpara carduri bingo si jocul ii va lua timp sotului”.

Familia Gagnon e casatorita de 47 de ani si are o perspectiva optimista despre viata.

“Trebuie sa fii pozitiv”, a spus Jeanne Gagnon, care a supravietuit in copilarie poliomielitei. “Ce altceva poti sa faci?”.

Cumparand propriile bilete miercuri, Ronald Cyr, care a lucrat cu Robert Gagnon la moara Madawaska mill, a fost incantat a afla de norocul amicului sau.

“Asta nu i se putea intampla unei persoane mai bune”, a spus Cyr. “Cand lucrezi toata viata meriti o pauza buna.”

Familia Gagnon planuieste sa joace in continuare la Megabucks.

“Am cumparat un bilet in aceasta dimineata”, a spus Jeanne Gagnon. “Voi continua sa le cumpar [de la Bob’s Neighborhood store], nu e nevoie sa merg in alta parte.”

Un pariu sigur e ca sotul ei nu va mai uita vreodata sa cumpere unul. alizat fiecare combinatie castigatoare mai multi ani de la inceputul loteriei.

“Am propriul meu mic sistem,” a zis ea. ” I have my own little system,” she said. “

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!