Home Stiri Loto Curtea de Apel din New Jersey a respins eforturile uniunii de a...

Curtea de Apel din New Jersey a respins eforturile uniunii de a opri privatizarea loteriei de stat

510 views
SHARE

Trenton, New Jersey — O curte de apel a decis impotriva unei uniuni a angajatilor publici care incerca sa opreasca privatizarea unor parti din loteria de stat din New Jersey.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In ciuda obiectiilor legiuitorilor democrati si a liderilor uniunii, statul a semnat un contract pe 15 ani cu o companie privata, Northstar New Jersey, pentru administrarea departamentelor de vanzari si marketing din cadrul loteriei. Administratia guvernatorului Chris Christie a afirmat ca masura va aduce in New Jersey un val de venituri.

Uniunea “Communication Workers of America”, care reprezinta angajatii loteriei de stat, a dus problema in instanta. Uniunea a sustinut ca proiectul a incalcat constitutia statului si a inclus o oferta care a fost aprobata in mod ilegal de Departamentul Trezoreriei de Stat.

Cei trei judecatori de la Curtea de Apel au respins ambele argumente.

Loteria reprezinta a patra sursa de venituri ca marime in New Jersey, aceasta generand aproape 3 miliarde de dolari anual din vanzarea biletelor, din care statul primeste mai bine de 900 de milioane de dolari, ajutand la finanatarea unor burse scolare, programe pentru veteranii din armata si pentru cei cu dizabilitati.

Click Now!

Oficialii statului sustin ca intelegerea cu Northstar va aduce si mai multi bani. Compania a platit statului 120 de milioane de dolari si a promis sa aduca in New Jersey cel putin 1.42 miliarde de dolari in venituri in urmatorii 15 ani. Northstar ar urma sa pastreze 5 procente din majorarile de venituri daca ar atinge obiectivele.

Oficialii au accentuat faptul ca statul ar urma sa pastreze controlul asupra loteriei si a regulamentului sau. Christie, un republican, poate sa decida terminarea contractului daca firma nu reuseste sa creasca veniturile timp de doi ani.

Criticii au afirmat insa ca nemultumirea provine din faptul ca Northstar a fost singurul ofertant pentru contract si si-au manifestat ingrijorarea ca intelegerea ar determina pierderi de slujbe.

Uniunea CWA a adaugat ca in conformitate cu constitutia statului loteria poate fi condusa numai de stat si nici intr-un caz de o entitate privata. Cu toate acestea, Curtea de Apel a decis in data de 3 iulie ca ea nu citeste legea in acest fel.

Uniunea a afirmat, de asemenea, ca directorul de la Departamentul Trezoreriei, Diviziile de Achizitii si Proprietate, a aprobat in mod ilegal pentru Northstar un comision de administrare anual de 4.75 milioane de dolari. Curtea, insa, a afirmat ca directorul si-a exercitat in mod corespunzator libertatea de actiune.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов