Home Articole Loto Directorul Loto Vermont se retrage din activitate

Directorul Loto Vermont se retrage din activitate

1,159 views

Comisia Loto Vermont a anuntat ieri ca directorul executiv al Loto Vermont – Alan Yandow nu va mai candida inca o data pentru o noua numire in cadrul acestei pozitii.

Dupa aproape 14 ani ca director executiv, timp in care a lucrat cu 3 guvernatori, Yandow va parasi serviciile statului, acesta declarind: “Pasesc inapoi de la una dintre cele mai interesante pozitii in administratia de stat. A fost o onoare si o placere sa servesc Statul si jucatorii Loto Vermont in ultimii 14 ani.”

Guvernatorul Peter Shumlin a declarat: “Sunt recunoscator lui Alan Yandow pentru cei 14 ani petrecuti in serviciile statului Vermont. Precum toate profiturile loteriei statului Vermont se duc catre Fondul de Educatie, o loterie de stat eficienta si eficace ofera resurse cruciale in educatia studentilor Vermont iar cu aceasta ocazie ii multumesc lui Alan pentru devotamentul sau din toata aceasta perioada.”

Presedinta Comisiei Loto Vermont, Martha O’Connor a adaugat: “Ma alatur guvernatorului in exprimarea sentimentului de recunostinta pentru lunga perioada de servicii oferita de Alan si pentru ceea ce el a facut in privinta cresterii loteriei statului. Si, ii multumesc pentru modul in care el ne-a reprezentat in fata publicului, atat in interiorul statului nostru cat si cu organizatiile nationale.”

Yandow a mai servit si ca purtator de cuvant pentru campania initiata in 1999, ‘Good.Clean.Fun’ pentru a demonstra publicului din Vermont ca Loteria este condusa de catre oameni ‘reali’, este o organizatie credibila si ar trebui jucata pentru distractie si nu pentru nevoia de a castiga.  Aceasta campanie s-a bazat foarte mult pe “mesajul publicitar bazat pe realitate” mai degraba decat promiterea premiilor uriase.

In timpul mandatului lui Yandow, Loto Vermont a lucrat indeaproape cu Consiliul Vermont bazat pe Problematica Jocurilor de Noroc, stabilind astfel una din cele mai vechi si mai puternice programe din tara – “Joaca responsabil”. Programul a ajutat la crearea unei constiinte nationale si internationale asupra problematicii jocurilor de noroc. Deasemenea, Yandow a fost singurul director loto care a servit si in Consiliul National al Problematicii Jocurilor de Noroc.

Pe plan national, Yandow a fost ales pentru a servi ca presedinte al Asociatiei Nord-Americane a Loteriei de Stat si Provinciale (NASPL), presedinte al grupului Powerball si vice-presedinte al Asociatiei Loteriei Multi-statala (MUSL).

Inainte de a se retrage, Yandow a facut o ultima declaratie, in care spunea ca “In ultimii 14 ani am lucrat cu cei mai talentati profesionisti in loterie din America de Nord, inclusiv propria noastra echipa a Loto Vermont; si le doresc toate cele bune”.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!