Home Articole Loto Doi prieteni se lupta pentru un jackpot de 1 milion de dolari

Doi prieteni se lupta pentru un jackpot de 1 milion de dolari

1,036 views

Banii nu cumpara intotdeauna fericirea, in special atunci cind sunt implicati doi prieteni care se lupta pentru un tichet cistigator la Powerball. Saptamana trecuta, Armando Martins, un instalator de gips-carton de la ‘Trumbull si Nino Nascimento’, au convenit sa se ajunga la un verdict dupa o lupta de 3 ani de zile asupra unui jackpot de 1 milion de dolari.

In conformitate cu termenii acordului, judecatorarea Barbara Bellis a decis ca Martins sa incaseze $630,000 in timp ce Nascimento diferenta de $370,000.

Atit Martins cit si Nascimento au refuzat sa comenteze asupra solutionarii decise de Curtea de Judecata. Cu toate acestea, sotia lui Nascimento – Creuza, a spus clar ca ea nu este multumita de rezultatul comisiei.

Martins si Nascimento au fost prieteni, se intilneau la restaurantul ‘Carmelina’ pentru a lua prinzul, jucau carti in fiecare zi si cumparau tichete la loteria Powerball de doua ori pe saptamina.

“Ne-am inteles ca Nuno sa decida cite bilete sa cumparam iar eu sa-I platesc jumatate, dupa care Nuno va cumpara biletele” spunea Martins intr-un proces. “Ne-am inteles ca orice cistig la loto sa-l impartim jumatate-jumate.”

Martins a declarat in fata Curtii, ca el impreuna cu Nascimento au luat masa in Februarie 2009 atunci cind Nascimento l-a intrebat daca are $75 pentru a cumpara tichete la Loteria Powerball pentru extragerea din acea noapte.

“I-am dat lui Nuno $74, nu i-am dat $75 pentru ca nu aveam aceasta suma la mine” conform declaratiei din proces.

Unul dintre tichetele cumparate de Nascimento de la un magazine alimentar a iesit cistigator, conform procesului, insa Nascimento nu i-a spus lui Martins despre cistig.

In schimb, Martins sustine ca Nascimento si sotia sa, Creuza, s-a prezentat cu tichetul la sediul loteriei pentru a colecta un cec de $700,000, dupa taxe.

Martins a spus ca el a auzit de la altii care ii cunosc pe cei doi ca Nascimento ar fi cistigat la loterie.

“L-am intrebat pe Nuno daca a cistigat la loteria iar el mi-a spus ca nu a cistigat” a spus Martins in proces. Nascimento a declarat ca a primit un cadou neasteptat din vinzarea unei proprietati din Portugalia, conform procesului.

Martins spune ca Nascimento a recunoscut ca ar fi cistigat niste bani la loterie, apoi i-a oferit partea lui Martins de $375.

Loteria din Connecticut a tinut fondurile blocate in asteptarea deciziei Curtii.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!