Home Articole Loto Dupa cearta, o femeie castiga jackpotul la loterie

Dupa cearta, o femeie castiga jackpotul la loterie

792 views
SHARE

O femeie din Massapequa Park, New York, este cu 3 milioane de dolari mai bogata dupa ce a castigat jackpotul la Loteria statului New York ‘Triple Million’. Dupa o cearta cu sotul ei, Rudy, acestia au devenit milionari, spune femeia in varsta de 48 de ani la o conferinta de presa sustinuta Joi dimineata in ‘Garden City’.

Ea spune ca fata lor, Jessie (12 ani) a ramas prea tarziu cu prietenii in oras, insa tatal ei a cedat si a lasat-o sa stea cu prietenii.

Tatal sau, Rudy Holzknecht a plecat pentru a-si lua fata de la casa unui prieten pe 26 Noiembrie iar pe drum s-a oprit la Ed’s Service Center de pe Carmans Road din Massapequa pentru a cumpara sotiei sale un tichet la loterie in valoare de $10.

Ei au vazut ca au castigat dupa ce Rudy a ajuns acasa in acea noapte. ‘Asta a fost la ora 10pm; dupa aceea nu am mai dormit” spunea Theresa.

Familia are un caine Rottweiler, numit ‘Capitanul Nemo’, care ii place sa doarma pe un capat al canapelii, spunea Theresa. Pana ar fi ajuns la sediul loteriei (Luni dimineata), ea spunea ca “acolo a fost ascuns tichetul, sub perna pe care dormea Nemo.”

Theresa Holzknecht, care lucreaza ca secretara pentru firma sotului ei, spune ca va cumpara un camion nou pentru familia sa si va plati taxele scolarizarii fiicei lor.

“Acum va fi mai usor”, spunea el. “In locul celor 6 zile pe saptamana a cate 12 ore de munca, voi reduce programul la 4 zile.”

Ceilalati doi castigatori ai jackpotului, Edwin Zhingre si Mario Zhingri, spun ca vietie lor nu se vor schimba radical. Oficialii loteriilor i-a prezentat pe fratii din Queens Village, care vor imparti un jackpot de 5 milioane de dolari la jocul Mega Money Multiplier $20. Cei doi frati, care au emigrat din Ecuador acum 10 ani, impart numele de familie diferit.

Edwin, 28 de ani, a cumparat biletul castigator pe 1 Decembrie de la Sarahi Grocery din Springfield Boulevard. Insa el a decis sa imparta premiul cu fratele sau mai mare. Mario, 37 de ani, a declarat ca fratele sau i-a spus “In cele mai rele timpuri, atunci cand avea nevoie de ajutorul meu, intotdeauna l-am ajutat.”

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов