Home Articole Loto Fondurile Loteriei pentru Educatia din Florida sunt investigate

Fondurile Loteriei pentru Educatia din Florida sunt investigate

821 views

loteriei

Banii loto Florida sunt in continuare investiti in educatie, insa se indreapta spre alte directii decat ar trebui.

Banii Loto Florida care pana acum se investeau in educatia de tipul K-12, se vor imprastia in mai multe directii educationale,  crescind astfel furia presedintilor locali, dar si placerea celor care simteau ca acele cheltuieli cu invatamantul ar trebui sa fie mai diversificate.

Aproape 4 miliarde de dolari au fost cheltuiti de catre Loto Florida numai anul trecut. Parlamentarii au promis ca acesti bani se vor duce catre educatie. Dar, conform informatiilor de la Departamentul de Educatie si Scolile Judetene, au primit mai putin de 3$ pe cap de student.

Chestorul Scolilor Judetene, Pratt-Dannals, care a lucrat pana in 1970 in judetul Suval School District,  isi aminteste de momentul cand loteria a inceput sa ofere bani educatiei. La un moment dat, Duval County a primit peste 32 milioane de dolari.

Insa anul trecut, atunci cand districtul (regiune/cartier) avea 125,000 de studenti, ei au primit doar $370,404, adica o media de doar $2,96 pentru fiecare student.

WTEV, o televiziune locala, a discutat cu guvernatorul Rick Scott pe care l-a intrebat cum sunt folositi banii loteriei. “Ati dori sa sprijiniti parlamentarii in adaugarea mai multor fonduri in educatia K-12?” Guvernatorul Scott a propus cresterea fondurilor pentru educatie incepind cu anul curent cu inca un miliard de dolari, insa doreste implicarea parlamentarilor pentru sprijinrea vinzarilor loteriei. WTEV l-a intrebat pe guvernator daca crede ca cea mai buna utilizare a fondurilor loteriei sunt pentru educatie, iar acesta le-a raspuns: “Banii Loteriei Florida ar trebui sa se duca catre educatie si merg catre educatie.”

Dar parintii si legislatorii nu sunt total de acord cu ceea ce inseamna “educatia”. Conform legii, primii bani livrati de catre loto Florida se duc catre Bright Futures, un program de burse pe baza de merit care nu era implementat atunci cand loteria a inceput sa ofere acesti bani.

Comunitatea Colegiilor si a Universitatilor beneficiau de 28%, 2% pentru alte cheltuieli financiare iar K-12 beneficia de cele 44 de procente ramase. Asta suna foarte bine, insa cea mai mare parte din acesti bani erau alocati pentru alte programe specifice precum fondul clasei si alte proiecte. Asta inseamna ca aceste cheltuieli reprezinta doar o fractiune din scopurile pentru care ar trebui folosite.

In Duval County, cu toate ca guvernatorul a propus cresterea bugetului pentru scoli, districtul se afla in directia unui nou deficit, de aceasta data de 50 milioane de dolari.

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!