Home Articole Loto Howard Browning, fara drepturi asupra cistigurilor la loto

Howard Browning, fara drepturi asupra cistigurilor la loto

917 views
SHARE

Un judecator a decis ca Howard Browning nu are drepturi asupra cistigurilor loto incasate de fosta lui sotie.

Un barbat din Seminole County, Florida, care a dat-o in judecata pe fosta sa prietena pentru a incasa jumatate din cistgurile sale de la Loto Florida, a plecat Marti cu mana goala, a declarat avocatul ei.

Dupa o zi si jumatate de marturii la tribunal, Judecatorul Alan Dickey a decis in favoarea inculpatei Lynn Anne Poirier deoarece cazul reclamantului a fost considerat insuficient din punct de vedere al probelor.

Howard Browning, in prezent somer, si Poirier, un cadru didactic din Seminole County de mai bine de 3 decenii, au trait impreuna timp de 16 ani, a spus el. Ei s-au inteles ca, daca vreodata vor cistiga loto, ei vor imparti in mod egal cistigurile, sustinea acesta. In 2007, el i-a oferit 20$ pentru un tichet, pe care femeia l-a cistigat, a sustinut barbatul in instanta.

Cu toate acestea, avocatul femeii a fost mai credibil sustinind ca Poirier si-a cumparat singura biletul loto si niciodata ea nu a ajuns la un acord cu sotul ei in privinta impartitii cistigurilor loto, iar recent femeia a reusit sa-l dea afara din casa ei din Geneva dupa mai multe incercari, dupa care si-a vindut casa.

Pentru mai multe articole loto cu teme asemanatoare, vizitati sectiunea Articole loto!

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов