Home Stiri Loto Inselatoriile cu loterii au lovit in Escondido, San Diego

Inselatoriile cu loterii au lovit in Escondido, San Diego

798 views

San Diego, California — Politia din San Diego a cerut ajutorul publicului pentru prinderea infractorilor vorbitori de limba spaniola care inseala oamenii lasandu-i fara bani dupa ce le ofera o parte dintr-un presupus castig la loterie. Politia din Escondido a afirmat ca o inselatorie identica a jecmanit pe unii locuitori ai orasului.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Cuplul care opereaza in San Diego sustine ca este din Costa Rica. Acestia au luat aproximativ 52,000$ de la cel putin patru victime in ultimele luni, a afirmat politia. Cei doi au fost descrisi ca fiind spanioli cu tenul alb; barbatul de 30 – 40 de ani, este slab, iar femeia, peste 30 de ani, este corpolenta.

Perechea spun strainilor ca au castigat la loterie dar nu pot revendica banii pentru ca sunt veniti ilegal in Statele Unite, apoi ii conving sa ii ajute sa plateasca taxele pentru a primi o parte din premiu. Intr-un caz hotii au condus-o pe victima acasa sa ia banii, apoi au furat mai multi bani si bijuterii in timp ce se aflau acolo, afirma politia.

Politia a solicitat publicului sa ajute cu informatii referitoare la numele si locatia celor doi suspecti, fiind oferite chiar si recompense.

Click Now!

Detectivii din Escondido au afirmat ca in orasul lor escrocii au avut ca tinta vorbitorii de limba spaniola din East Valley Parkway, la est de Ash Street. Escrocheria este una asemanatoare. Unul din infractori, de obicei o femeie, abordeaza victima pretinzand ca are nevoie de ajutor pentru incasarea unui bilet castigator la loterie. Curand, un complice, de obicei barbat, se apropie si ofera sa o ajute.

Al doilea escroc da telefon apoi unei a treia persoane, care pretinde a fi un oficial al loteriei. Acesta sustine povestea celorlalti doi, pretinzand ca taxele trebuie platite pentru eliberarea castigului la loterie.

Infractorii conving victima sa retraga o suma considerabila de bani din contul bancar si sa le-o dea pentru a face asa-zisele plati pentru taxe, cu promisiunea ca vor returna suma de 4 – 5 ori mai mult decat “investitia”.

Dupa ce victima le da banii acestia dispar. Politia a avertizat populatia sa sune imediat daca sunt abordati de astfel de persoane si sa incerce sa retina cat mai multe detalii despre ei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!