Home Loterii nationale Powerball - SUA Jackpotul Loteriei Powerball a fost reportat – premiul cel mare a ajuns...

Jackpotul Loteriei Powerball a fost reportat – premiul cel mare a ajuns la 284 milioane de dolari

837 views

Sambata noaptea a avut loc extragerea loteriei multi statale Powerball, dar jackpotul nu a fost adjudecat de nici un jucator, prin urmare marele premiu a crescut la o suma estimata la 284 de milioane de dolari pentru extragerea de miercuri.

Sambata a fost a treisprezecea extragere consecutiva fara un castigator la jackpot, care a inceput in data de 28 decembrie cu suma de 40 de milioane de dolari.

Valoarea in cash estimata pentru noul jackpot este de 162.7 milioane de dolari, dupa scaderea taxelor si anuitatilor.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Sumele estimate de loterie pentru premiu ajung sa fie destul de des mai mari la momentul extragerii. De exemplu, extragerea de sambata a fost estimata la 247 milioane de dolari, dar la momentul extragerii jackpotul a atins suma de 253.3 milioane de dolari.

Chiar daca nimeni nu a castigat jackpotul sambata, totusi 10 jucatori norocosi au nimeri primele cinci numere pentru un premiu de 1 milion de dolari: doi din California, unul din Colorado, unul din Florida, unul din New Jersey, doi din New York, unul din Oklahoma, unul din Texas si unul din West Virginia.

Nici unul din castigatorii premiilor secundare nu a achizitionat optiunea extra Power Play pentru un dolar extra pe bilet. Daca ar fi facut-o premiul lor ar fi fost dublat la 2 milioane de dolari.

Power Play nu este disponibil in California datorita faptului ca natura fixa a premiului crescut de aceasta optiune nu este compatibila cu platile pari-Mutuel din California. Prin lege California acorda premiile in baza pari-Mutuel, acest lucru insemnand ca premiile se vor schimba la fiecare extragere in functie de numarul biletelor vandute si de numarul biletelor castigatoare la fiecare nivel.

48 de bilete au nimerit patru numere plus Powerball-ul si au castigat $10,000. Din aceste bilete 10 au fost cumparate cu optiunea Power Play, dubland premiul la $20,000 si 5 bilete au fost vandute in California, unde premiul a fost de $10,137.

Numerele Powerball castigatoare de sambata, 8 februarie, au fost: 24, 25, 34, 37 si 54, cu numarul Powerball 29. Numarul Power Play a fost 2.

Dupa extragerea de sambata jackpotul a crescut cu 30.7 milioane de dolari, care se adauga la cei 253.3 milioane de dolari de dinainte. Valoarea in cash a crescut cu 16.6 milioane de la suma anterioara de 146.1 milioane de dolari.

Extragerea urmatoare va avea loc miercuri noaptea la ora 10:59 pm ora de est.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Cand un bilet Powerball este cumparat cu opiunea Power Play pentru suma de 1$ pe bilet, orice premiu non-jackpot este crescut in functie de un grafic fix, care poate fi gasit pe pagina Powerball Drawing Detail la USA Mega, precum si pe pagina Powerball Prize Payouts la Lottery Post.

Powerball este jucat in 43 de state plus Districtul Columbia si Insulele Virgine U.S. Extragerile au loc in fiecare miercuri si sambata la ora 10:59 ora de est. Biletul costa 2 dolari fiecare.

Anul acesta loteriei Powerball i se va alatura si Wyoming, numarul statelor membre devenind 44.

Numerele castigatoare la Powerball sunt publicate aici pe loto.md la cateva minute dupa extragere.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!