Home Stiri si noutati Loteria din New Mexico a anuntat finalistii pentru functia de CEO

Loteria din New Mexico a anuntat finalistii pentru functia de CEO

851 views

Loteria din New Mexico a anuntat patru finalisti pentru pozitia de CEO care devenise vacanta in noiembrie dupa demiterea fostului CEO Tom Romero, fara nici o explicatie.

Romero, care a facut parte din loterie de la inceputul ei in 1996, avea un salar anual de $165,000.

Cei sapte membri ai consiliului de conducere numiti de guvernator vor lua interviu finalistilor vineri, a declarat purtatorul de cuvant al loteriei, Linda Hamlin.

Printre finalisti se afla CEO interimar, David M. Barden, cel care a avut probleme datorita unor calatorii discutabile si lipsa de la birou cand era la loteria din Arkansas. El a atribuit controversa neclaritatii politicilor si procedurilor loteriei din Arkansas si a demisionat in toamna anului 2011. Barden a ajutat la lansarea loteriilor din South Carolina si Arkansas.

Cand Barden a fost numit interimar in decembrie anul trecut presedintele consiliului de conducere Dan Salzwedel a afirmat ca intrebarile despre absentele si calatoriile din Arkansas au primit raspuns satisfacator.

Ceilalti finalisti sunt:

John A. Martin, director asistent la Loteria din Maryland si Agentia de Control al Jocurilor; Tom Trella, director cu portofoliu pe strategie si analiza la Connecticut Lottery si Dale McDonnell, un consultant pe industrie cu sediul in Cerrillos, N.M si fost director asistent si consilier general la Minnesota State Lottery.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.