Home Stiri Loto Jackpotul Mega Millions a atins suma de 160 de milioane de dolari

Jackpotul Mega Millions a atins suma de 160 de milioane de dolari

559 views
SHARE

Acesta este cel mai mare jackpot Mega Millions in ultimele cinci luni. Dupa ce la inceputul anului premiul cel mare la Mega Millions atinsese de cateva ori sume uriase, dintr-o data a refuzat cu incapatanare sa explodeze la acele niveluri care determina jucatorii sa stea la rand pentru un bilet.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Optiunea Megaplier nu este disponibila in California deoarece nu este compatibila cu platile pari-mutuel. California acorda premiile in baza pari-mutuel, prin urmare premiile se modifica la fiecare extragere in functie de numarul de bilete vandute si de numarul de bilete castigatoare la fiecare categorie.

De asemenea, 38 de bilete au nimerit patru numere plus numarul Mega Ball si au castigat 5.000$. Dintre acestea, cinci bilete au fost cumparate cu optiunea Megaplier, castigul lor crescand la 10.000$, iar sapte bilete au fost vandute in California, unde premiul la aceasta extragere a fost de 5.097$.

Numerele castigatoare la extragerea Mega Millions de vineri, 15 august 2014, au fost: 16, 19, 28, 29 si 68, cu numarul Mega Ball 9. Numarul Megaplier a fost 2.

Dupa extragerea de vineri s-a estimat ca jackpotul la Mega Millions a crescut cu 16 milioane de dolari peste suma anterioara de 144 milioane de dolari. Valoarea in numerar a crescut cu 10.7 milioane de dolari peste suma anterioara de 84.7 milioane de dolari.

Loteria Mega Millions este disponibila in 43 de state, plus Washington, D.C. si U.S. Virgin Islands. Incepand cu data de 24 august aceasta loterie va fi disponibila si in statul Wyoming. Extragerile au loc martea si vinerea la orele 11:00 pm ET.

Pe site-ul TheLotter.com o varianta costa 2.5$.

Numerele castigatoare sunt afisate pe site-ul nostru loto.md.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов