Home Articole Loto Jackpotul Powerball a fost castigat !

Jackpotul Powerball a fost castigat !

852 views
SHARE

Tichetul cumparat in Maryland a insemnat cel de-al doilea premiu din istoria statului

Un cuplu din Pennsylvania a ajuns Vineri la sediul central al loteriei din Maryland, insotiti de un avocat, pentru a ridica premiu de 128.8 milioane de dolari. Cuplul, care au dorit sa ramana in anonimat, au detinut singurul bilet castigator la loteria Powerball de Craciun. Acestia au cumparat un bilet care continea numerele 14, 16, 30, 51 si 52 + numarul powerball – 19, numere alese aleatoriu in urma optiniunii ‘quick pick’. Acesta a fost cel de-al doilea premiu din istoria statului Maryland, dupa o alta doamna din Baltimore care a castigat un jackpot de 183 milioane de dolari in 2003 la loteria Mega Millions.

“Am verificat biletele in ziua de Craciun” spunea castigatorul. “Cand am vazut numerele, am inceput sa sar pe podea tipand la sotia mea sa vina sus.” Crezand ca barbatul sau a scapat ceva, femeia a urcat repede sa afle ca tichetul pe care sotul sau il cumparase la loteria Powerball era castigator.

“Am fost in stare de soc”. “La inceput am crezut ca am castigat 20 milioane de dolari. Mai tarziu am aflat ca de fapt castigasem un jackpot in valoare de 125 milioane de dolari.”

Cuplul nu a decis metoda de retragere a banilor, cea prin numerar sau prin rate anuale. Ei intentioneaza sa utilizeze o parte din bani pentru a plati datoriile lor dar si sa sa faca acte caritabile.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов