Home Articole Loto Loteria Arkansas prevede o scadere a fondurilor pentru scolarizare

Loteria Arkansas prevede o scadere a fondurilor pentru scolarizare

820 views
SHARE

Loteria Arkansas este pe care de a scadea fondurile pentru scolarizare cu aproximativ 5 milioane de dolari fata anul trecut, anunta Marti, Directorul interimar intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii sa ia in considerare o reducere a burselor pentru anul viitor.

Directorul interimar al Loteriei, Julie Baldridge a declarat comisiei de supraveghere ca loteria este pe cale de a oferi 89 de milioane de dolari pentru bursele scolare intr-un an scolar ce va incepe de la 1 Iulie. Aceasta este o scadere de la 94,2 milioane de dolari la 89.

Baldridge spunea ca aceasta scadere este direct proportionala cu cresterea vanzarilor pentru jocuri. Loteria a vandut 187 milioane de dolari pentru acest an fiscal, cu 37 milioane de dolari ducandu-se in fonduri pentru scolarizare. La aceasta data, insa anul trecut, loteria vanduse 176 milioane de dolari, dintre care 39 milioane de dolari erau oferiti pentru studii.

O parte din diferenta provine din contractile loteriei cu furnizorii de joc, care sunt platiti pe baza biletelor vandute, declara Baldridge. Loteria a platit mai multi castigatori decat erau prevazuti, iar 68% din vanzarea tichetelor se duceau catre fondul de premiere.

“Vreau sa stiti ca ar trebui ca deciziile sa fie bazate pe ce pot promite ca voi face” spunea Baldridge. “Va pot promite 89 milioane de dolari.” Loteria, care a fost aprobata prin vot in 2008 iar anul viitor si-a inceput operatiunea, plateste $4,500 pentru bursele anuale de patru ani si $2,250 pentru scolile ce se intind pe doi ani.

Legislatia ar putea ajusta sumele bursiere in timpul sesiunii fiscale, care incepe pe 13 Februarie. Avand in vedere o schimbare, aceasta decizie se poate lua numai in urma votului iar pentru a fi aprobata ar fi nevoie de doua treimi de voturi pro.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов