Home Articole Loto Loteria Arkansas prevede o scadere a fondurilor pentru scolarizare

Loteria Arkansas prevede o scadere a fondurilor pentru scolarizare

971 views

Loteria Arkansas este pe care de a scadea fondurile pentru scolarizare cu aproximativ 5 milioane de dolari fata anul trecut, anunta Marti, Directorul interimar intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii sa ia in considerare o reducere a burselor pentru anul viitor.

Directorul interimar al Loteriei, Julie Baldridge a declarat comisiei de supraveghere ca loteria este pe cale de a oferi 89 de milioane de dolari pentru bursele scolare intr-un an scolar ce va incepe de la 1 Iulie. Aceasta este o scadere de la 94,2 milioane de dolari la 89.

Baldridge spunea ca aceasta scadere este direct proportionala cu cresterea vanzarilor pentru jocuri. Loteria a vandut 187 milioane de dolari pentru acest an fiscal, cu 37 milioane de dolari ducandu-se in fonduri pentru scolarizare. La aceasta data, insa anul trecut, loteria vanduse 176 milioane de dolari, dintre care 39 milioane de dolari erau oferiti pentru studii.

O parte din diferenta provine din contractile loteriei cu furnizorii de joc, care sunt platiti pe baza biletelor vandute, declara Baldridge. Loteria a platit mai multi castigatori decat erau prevazuti, iar 68% din vanzarea tichetelor se duceau catre fondul de premiere.

“Vreau sa stiti ca ar trebui ca deciziile sa fie bazate pe ce pot promite ca voi face” spunea Baldridge. “Va pot promite 89 milioane de dolari.” Loteria, care a fost aprobata prin vot in 2008 iar anul viitor si-a inceput operatiunea, plateste $4,500 pentru bursele anuale de patru ani si $2,250 pentru scolile ce se intind pe doi ani.

Legislatia ar putea ajusta sumele bursiere in timpul sesiunii fiscale, care incepe pe 13 Februarie. Avand in vedere o schimbare, aceasta decizie se poate lua numai in urma votului iar pentru a fi aprobata ar fi nevoie de doua treimi de voturi pro.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!