Home Stiri si noutati Loteria din Massachusetts vrea sa experimenteze pariul online

Loteria din Massachusetts vrea sa experimenteze pariul online

717 views
SHARE

BOSTON, Mass. — Oficiali ai Massachusetts Lottery au cerut legislativului sa treaca o lege care ar permite agentiei sa experimenteze pariul online.

“Nu ne propunem sa oferim jucatorilor nostri aceste jocuri cu o adevarata tranzactie in bani gheata, nici nu cautam sa finantam asemenea operatii”, a afirmat directorul asistent executiv al loteriei Beth Bresnahan in fata Comisiei de Protectie a Consumatorilor. “Mai curand, in interesul de a proteja loteria, noi dorim doar ne sa asiguram ca avem o baza solida de intelegere a tehnologiei si logisticii pariurilor online, in caz ca aceasta piata devine mai competitiva. Legile existente nu ne permit sa efectuam un astfel de experiment”.

Bresnahan a declarat ca legea interzice jocurile online chiar daca nu sunt bani implicati si scopul principal al loteriei ar fi de a experimenta online, avand in vedere posibilitatea pariurilor reale intr-o buna zi.

Loteria se asteapta la o scadere in venituri cand se vor deschide casinourile in stat.

Propunatorii afirma ca pariurile online ar putea in viitor sa aduca noi venituri pe care orasele s-ar putea baza ca ajutor local.

Oponentii afirma ca pariurile online ar putea afecta comerciantii care vand bilete de loterie.

“De ce sa incercam sa reparam ceva ce nu este stricat?” a afirmat Joseph Green, manager de divizie la Tedeschi Food Shops, care se opune legii. El a spus ca pierderile de venituri de la jucatorii loteriei ar putea costa locuri de munca si ca legea ar autoriza folosirea cardurilor de credit pentru produsele loteriei, ceea ce ar putea duce la probleme cu jocurile de noroc.

Audierea a avut loc la mai bine de un an de la recomandarea jocurilor de loterie pe internet, facuta de Online Products Task Force, apartinand trezorierului Steven Grossman. Grossman supravegheaza loteria din Massachusetts.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов