Home Stiri si noutati Sase locuitori din Florida au devenit milionari cu loteria din ianurie

Sase locuitori din Florida au devenit milionari cu loteria din ianurie

903 views

Sase din locuitorii din sudul Floridei au fost norocosi in ianurie – au devenit milionari jucand la loterie.

Asta inseamna de doua ori mai multi castigatori decat de obicei. Anul trecut aproximativ 2.5 castigatori pe luna au fost din Palm Beach, Broward sau Miami-Dade.

Milionarii noi din ianurie au fost: un castigator din Tamarac cu 12 milioane dolari obtinuti la lotto, un castigator din Miami Beach cu 3 milioane dolari obtinuti printr-un card razuibil, un castigator din Miami cu 2 milioane de dolari obtinuti la Mega Money si un castigator din Greenacres cu 1 milion de dolari obtinuti printr-un card razuibil. Ceilalti doi castigatori au fost: unul a obtinut $2,500 pe saptamana pe viata cu un card razuibil, iar celalalt a castigat $1,000 pe saptamana.

De asemenea, tot in Florida de Sud au mai fost doi castigatori a cate $500,000: o doamna din Lauderhill jucand un card razuibil Monopoly si o doamna din Miami jucand la Mega Money.

De ce asemenea noroc deodata? Un motiv ar fi schimbarea petrecuta in jocurile utilizate, a spus secretara loteriei din Florida, Cynthia O’Connell. Florida Lotto si Powerball atrageau aproximativ 80 de procente din cheltuielile cu loteria ale locuitorilor din Florida de Sud, a mai spus ea. Acum jocurile cu carduri razuibile impart in mod egal procentele cu Florida Lotto si Powerball. Jocurile cu carduri razuibile nu au mereu jackpoturi cu milioane de dolari, dar sansele de a lovi un milion de dolari sunt mai bune.

“Prin urmare, acum vedem mai multi castigatori, cresteri de vanzari pentru afacerile din Florida de Sud si mai multe venituri pentru sistemul educativ de stat”, a declarat O’Connell.

Jason Gershman, profesor asociat de matematica si statistici la Universitatea Nova Southeastern, este de acord ca sase milionari intr-o luna este ceva neobisnuit, dar care nu se intampla des. “Nu exista nici o garantie din punct de vedere matematic ca vor fi castigate mai multe premii in urmatoarele saptamani si nici o garantie ca for fi mai putine” pentru a compensa castigurile recente.

Anul trecut, intregul stat a produs 100 de milionari: 49 la Powerball, 28 cu cardurile razuibile, 10 la Mega Money, 7 la Florida Lotto si 6 la Mega Millions. Aproximativ 30 din ei au fost din tinuturile Broward, Palm Beach sau Miami-Dade.

La Powerball nu a mai fost un castigator din Florida de Sud din 2012. Si Mega Millions, lansat in luna mai, mai are de dat jackpotul unui locuitor din Florida.

Statul pastreaza 50 de procente din vanzarea biletelor la Powerball si Florida Lotto. La cardurile razuibile jucatorii castiga 70 de procente, iar 30 de procente merg la stat. Pe cuprinsul intregului stat vanzarile la carduri razuibile reprezinta aproximativ 57 procente din toate vanzarile loteriei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!