Home Stiri si noutati Expansiunea loteriei mai poate fi un mare castig pentru Penn. Gov.

Expansiunea loteriei mai poate fi un mare castig pentru Penn. Gov.

792 views
SHARE

HARRISBURG, Pa. – Eforturile administratiei lui Tom Corbett de a privatiza conducerea Loteriei din Pennsylvania au fost lasate deoparte, dar ideea extinderii jocurilor loteriei pentru a include keno-ul ramane in joc.

Secretarul Dan Meuser si oficialii loteriei au depus marturie saptamana trecuta in fata Comisiei de Finante a Senatului despre modul in care keno-ul este parte a strategiei de dezvoltare pentru a creste veniturile loteriei, spre a face fata cererii in crestere, pentru beneficiul cetatenilor mai in varsta. Catalizatorul de actiune, la fel ca in cazul costurilor pensiilor publice, este imbatranirea generatiei nascuta imediat dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Programul loteriei va avea de pierdut fara o infuzie de venit deoarece tot mai multi se pensioneaza, a declarat Sen. Michael Brubaker, R-Lititz.

Scopul principal este sa aducem mai multi oameni, mai ales tineri adulti cu varste peste 20 – 30 de ani, sa joace la loterie mai des, a spus Secretarul Dan Meuser.

Keno-ul se pare ca este atractiv pentru acestia, fiind similar cu jocul Match 6 lotto, dar este tras mai frecvent.

“Loteria crede ca jocul keno aduce oportunitati deosebite pentru a atrage comercianti noi, precum restaurante si baruri, in reteaua loteriei, dar modul in care tavernele si jucatorii vor imbratisa jocul keno ramane de vazut, precum si modul in care comerciantii si jucatorii vor vedea jocul keno datorita efectului competitiv al jocurilor de noroc”, a declarat el. “Avand in vedere avertismentul, loteria crede ca jocul keno ar putea genera undeva intre 40 si 180 de milioane de dolari in profit aditional in fiecare an”.

Ideea este de a avea keno la 1.000 de comercianti in primul an, dintre acre aproximativ jumatate sa fie comercianti care sunt deja parte a retelei loteriei, a spus Meuser.

Keno-ul va fi dezbatut deoarece tavernele aplica pentru licente de mici jocuri de noroc sub legea introdusa in noiembrie anul trecut si o agentie legislativa realizeaza un studiu despre modul in care industria de casino poate fi mai competitiva, potential prin adaugarea de pariuri online.

Jocul keno va avea rezultate mai bune daca legiuitorii vor permite loteriei sa opereze cu o marja de profit mai mica, a declarat Meuser.

Jocurile populare care au un procent de plata mai mare aduc o marja de profit mai mica.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов