Home Stiri si noutati Expansiunea loteriei mai poate fi un mare castig pentru Penn. Gov.

Expansiunea loteriei mai poate fi un mare castig pentru Penn. Gov.

950 views

HARRISBURG, Pa. – Eforturile administratiei lui Tom Corbett de a privatiza conducerea Loteriei din Pennsylvania au fost lasate deoparte, dar ideea extinderii jocurilor loteriei pentru a include keno-ul ramane in joc.

Secretarul Dan Meuser si oficialii loteriei au depus marturie saptamana trecuta in fata Comisiei de Finante a Senatului despre modul in care keno-ul este parte a strategiei de dezvoltare pentru a creste veniturile loteriei, spre a face fata cererii in crestere, pentru beneficiul cetatenilor mai in varsta. Catalizatorul de actiune, la fel ca in cazul costurilor pensiilor publice, este imbatranirea generatiei nascuta imediat dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Programul loteriei va avea de pierdut fara o infuzie de venit deoarece tot mai multi se pensioneaza, a declarat Sen. Michael Brubaker, R-Lititz.

Scopul principal este sa aducem mai multi oameni, mai ales tineri adulti cu varste peste 20 – 30 de ani, sa joace la loterie mai des, a spus Secretarul Dan Meuser.

Keno-ul se pare ca este atractiv pentru acestia, fiind similar cu jocul Match 6 lotto, dar este tras mai frecvent.

“Loteria crede ca jocul keno aduce oportunitati deosebite pentru a atrage comercianti noi, precum restaurante si baruri, in reteaua loteriei, dar modul in care tavernele si jucatorii vor imbratisa jocul keno ramane de vazut, precum si modul in care comerciantii si jucatorii vor vedea jocul keno datorita efectului competitiv al jocurilor de noroc”, a declarat el. “Avand in vedere avertismentul, loteria crede ca jocul keno ar putea genera undeva intre 40 si 180 de milioane de dolari in profit aditional in fiecare an”.

Ideea este de a avea keno la 1.000 de comercianti in primul an, dintre acre aproximativ jumatate sa fie comercianti care sunt deja parte a retelei loteriei, a spus Meuser.

Keno-ul va fi dezbatut deoarece tavernele aplica pentru licente de mici jocuri de noroc sub legea introdusa in noiembrie anul trecut si o agentie legislativa realizeaza un studiu despre modul in care industria de casino poate fi mai competitiva, potential prin adaugarea de pariuri online.

Jocul keno va avea rezultate mai bune daca legiuitorii vor permite loteriei sa opereze cu o marja de profit mai mica, a declarat Meuser.

Jocurile populare care au un procent de plata mai mare aduc o marja de profit mai mica.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!