Home Stiri si noutati Loteria din Wyoming isi dezvaluie logo-ul

Loteria din Wyoming isi dezvaluie logo-ul

993 views

Noua fata de la Wyoming Lottery Corporation este YoLo the Jackalope.

Acesta le-a intrecut pe celelalte imagini reprezentative si a devenit piesa centrala a logo-ului loteriei.

YoLo si insemnul au fost realizate de firma de marketing Warehouse Twenty One din Cheyenne. Mascota reprezentand un animal mitic din folclorul nord-american si-a primit acest nume deoarece sare peste cele patru litere din logo.

Loteria a organizat o zi cu portile deschise, marti, la birourile din Cheyenne, pentru a dezveli noul insemn, invitand oaspetii sa se familiarizeze cu figura care va fi pe biletele de loterie, panouri publicitare si alte anunturi pe tot cuprinsul statului.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Cu incuviintarea regretatului legiuitor din Converse County si adept al loteriei, Dave Edwards, antreprenorul de design, personalul si membrii comitetului au selectat un logo reprezentandu-l pe Yolo the Jackalope. Mascota este vazuta intinzandu-se spre o stea cu sloganul “Just Maybe” (“Doar Poate”). Pe cand era inca in viata, Edwards a introdus mereu in legislatura legi referitoare la loterie.

“Suntem incantati sa-l aducem la viata pe YoLo in timp ce mergem mai departe cu procesul de marcare a loteriei,” a declarat Jon Clontz, CEO al loteriei. “Fie ca-l numesti jackalope sau jackpotalope (n.n. animal mitic din folclorul nord-american semanand cu un iepure cu coarne de antelopa sau caprioara), YoLo este un caracter distinct din Wyoming care va deveni un simbol al loteriei recunoscut instantaneu.”

S-a observat in timpul discutiilor despre logo ca Y.O.L.O. este un acronim pentru “You Only Live Once” (“Traiesti numai o data”). Au existat si preocupari in timpul discutiilor comitetului referitoare la faptul ca un personaj de desene animate va fi prea atragator pentru copii. Clontz a spus ca jackalope-ul va fi putin slefuit pentru a atrage cumparatorii de bilete mai in varsta. Un membru al consiliului a opinat ca “oamenii din stat se vor indragosti de acest logo” pentru ca este fantezist si jucaus. Y.O.L.O. apare in cuvintele Wyoming Lottery si va iesi in evidenta in designul final.

Muncind spre startul vanzarilor

Consiliul de la Wyoming Lottery Corporation intentioneaza sa se afilieze cu Multi-State Lottery care va oferi jocuri Mega Millions locuitorilor din Wyoming, dar inca nu se stie cu siguranta cand va porni.

Gov. Matt Mead a declarat ca, consiliul ar trebui sa-si aloce timpul necesar pentru a face lucrurile in mod corespunzator.

“Primesti numai o sansa la asta si daca incepi inainte de a fi gata va fi un dezastru”, a declarat el la un eveniment mass-media.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Personalul loteriei si consiliul, eventual, mai trebuie sa aprobe contractul pentru dezvoltarea si intretinerea unui site de internet, probabil in valoare de peste $100,000. CEO Jon Clontz a spus ca printr-un contract pentru IT existent au fost deja instalate toate calculatoarele noi, software-ul necesar si echipamentele in birourile corporatiei din Cheyenne.

In timpul unei intalniri speciale a consiliului in Casper, grupul a analizat propunerile referitoare la relatia cu banca, cu mass-media si la gasirea unei companii care sa se ocupe de activitatile de jocuri de noroc.

Consiliul a analizat de asemenea si diverse documente referitoare la regulile de comportament ale personalului si membrilor consiliului. Printre acestea s-au aflat amprentarea degetului si plata pentru verificarea trecutului angajatilor si eventual a personalului de vanzare a biletelor. Printre noutati este si regula unei limite de 100 de dolari in cadouri care pot fi acceptate de membrii consiliului si personalului. Deoarece corporatia nu este o agentie de stat in sensul traditional al cuvantului, regulile privind consiliul trebuie sa fie stabilite in mod special.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!