Home Articole Loto Loteria din Virginia – mijloc de spalat banii

Loteria din Virginia – mijloc de spalat banii

1,158 views
SHARE

O veche investigatie asupra unui furt de monezi s-a concluzionat in aceasta saptamina cind un barbat imbracat in uniforma de politist ce conducea un Jaguar a cumparat mii de tichete la Loteria Virginia cu monezi furate.

Un tip primit de autoritati a condus la aceasta investigatie ce a presupus masini urmarite prin GPS si camere de supravegheat la benzinaria Woodbridge.

Cei doi veterani ai politiei, Horace Dexter McDade, 58 de ani, din Bowie, si John Vincent Haile, 54 de ani, din Woodbridge, sunt acuzati de conspiratie la furt asupra fondurilor federale, aratau inregistrarile din tribunal. Cei doi au fost arestati Miercuri si pot sta in spatele gratiilor pana la 5 ani.

Cei doi barbati au fost acuzati pentru furtul a cateva plase cu monezi in 2010 atunci cind acestia lucrau impreuna si erau responsabili cu transportul banilor cu un vehicul al agentiei Metro. Ei au ascuns citeva plase pe marginea unui drum pina dupa program cind s-au intors sa-i ia, demonstreaza evidentele tribunalului.

McDade, veteran al agentiei de peste 32 de ani, lucreaza ca tehnician in cadrul punctelor de taxare a garii, acolo unde s-a si intimplat incidentul. Haile, ofiter la fortele speciale ale Politiei inca din 1997, datoria sa era de a proteja banii si tehnicienii care lucrau acolo. Inregistrarile din tribunal spun ca el a fost intrebat repetat daca a lucrat cu McDade.

Ambii au fost suspendati fara drept de plata, iar Haile se afla in curs de suspendare. Supraveghetorul diviziei a fost mutat pe baza unei reexaminari.

Autoritatile au inceput investigatiile dupa ce FBI-ul a primit un tip in Septembrie despre un om imbracat in uniforma de politist care in mod regular viziteaza benzinaria Woodbridge pentur a cumpara tichete la loterie cu monezi de un dolar.

Anchetatorii spun ca omul care a cumparat tichete cu monezi o face inca de 3 ani. Insa acesta a inceput sa creaca miza pe zi ce trecea, cumparind tichete in fiecare zi cu monezi in valoare de $500, conform declaratiei unui politist. Citeodata, se intoarce la Jaguarul sau parcat pentru a lua mai multe.

Cu toate aceastea, anchetatorii cred ca Haile a cumparat tichete de cel putin $28,000 in perioada Octombrie-Decembrie, conform dovezilor. El a cistigat cel putin 29 de premii in 2011, cistigurile sale totale fiind de $32,000.

Deasemenea, Haile nu a putut sa explica depozitele la banci in valoare de peste $150,000 din 2008 si pana acum.

Ei au fost eliberati Joi dupa-amiaza dupa ce au facut prima aparitie in tribunalul din Alexandria. Nici unul dintre cei doi nu si-au angajat un avocat. Asistentul procurorului – Jasmine Yoon a spus curtii ca Haile, care a cerut un avocat din oficiu, sa nu ii fie acordat deoarece investigatiile politistilor arata ca el detine destule fonduri pentru a-si angaja unul.

Insa judecatorul T. Rawles Jones Jr. si-a notat faptul ca Haile poate avea dreptul la unul deoarece dupa toate acestea el s-ar putea sa nu mai aiba acces la acele fonduri.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов