Home Stiri Loto Loteria Wyoming lanseaza o noua campanie – biletele Powerball si Mega Millions...

Loteria Wyoming lanseaza o noua campanie – biletele Powerball si Mega Millions in vanzare din 24 august

599 views
SHARE

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Corporatia Wyoming Lottery a lansat azi o campanie de marketing pe cuprinsul intregului stat, incepand numaratoarea inversa catre intrarea in vanzare a biletelor de loterie in Wyoming pe data de 24 august.

Campania “Get Ready to Play” a fost initiata azi, 23 iulie, in intregul stat Wyoming prin diferite forme de publicitate, de la formele traditionale de afise si reclame radiodifuzate, la cele digitale. Reclamele TV si radio se axeaza pe misiunea de a prinde mascota evaziva “jackpotalope” (mascota Loteriei Wyoming) – o creatura care valoreaza milioane si care este descrisa ca fiind o parte “jackalope” (animal mitic ce seamana cu un iepure cu coarne de antilopa), o parte “jackpot” (potul cel mare) si 100% Wyoming.

Click Now!

“Dorim sa generam emotie printre locuitorii din Wyoming prin posibilitatea de a juca la doua loterii nationale cu jackpoturi masive si care ofera sansa de a castiga patru seri pe saptamana, totul chiar aici in statul nostru”, a spus Jon Clontz, Chief Executive Officer al Loteriei Wyoming. “Sansa statului Wyoming de a juca vine peste numai o luna, pe 24 august.”

Ca parte a campaniei de publicitate, Corporatia Wyoming Lottery s-a angajat ca sponsor “de platina” al evenimentului “2014 Cheyenne Frontier Days”, care are loc in perioada 18 – 27 iulie in Cheyenne, Wyoming. Loteria Wyoming va fi evidentiata ca un sponsor oficial al Cheyenne Frontier Days, cel mai mare rodeo in aer liber din lume si sarbatoare din vest.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов