Home Articole Loto Luni va expira un jackpot Powerball in valoare de 77 milioane de...

Luni va expira un jackpot Powerball in valoare de 77 milioane de dolari

756 views
SHARE

Ce ai face daca ai castiga un jackpot de 77 milioane de dolari ? Ce ai face daca nu ai descoperi ca tu esti castigatorul tichetului castigator inainte de expirarea termenului limita pentru ridicarea premiului ?

Acesta este scenariul ce se poate intampla saptamana viitoare, deoarece un jucator din Georgia nu s-a folosit de cele 180 de zile pentru a ridica premiul castigat la loteria Powerball pe 29 Iunie, ultima zi de ridicare a premiului fiind Luni.

Tichetul castigator care contine numerele 24, 30, 45, 57 si 59, numarul Powerball fiind 26, a fost vandut la magazinul Pilot Travel Center din Alabama iar pana acum nimeni nu a venit sa revendice tichetul castigator.

In timp ce jucatorii au la dispozitie 180 de zile pentru a ridice orice fel de premiu din jocurile online, Martia viitoare va fi prea tarziu pentru a beneficia de premiul loteriei, conform purtatorului de cuvant al Loteriei din Georgia, Tandi Reddick.

“Premiul nerevendicat al loteriei Powerball se va intoarce in mod proportional catre fiecare participant, direct proportional cu valoarea vanzarilor” spuneaReddick.

Ea spune ca in Georgia, premiile in bani nerevendicate se vor intoarce in fondul de premiere pentru jocurile viitoare si pentru promotii speciale, iar la final este platit jucatorilor.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов