Home Loterii nationale Marele premiul de la loteria megamillions a fost cistigat

Marele premiul de la loteria megamillions a fost cistigat

921 views
SHARE

3 persoane urmeaza sa cistige marele premiu in valoare de 656 milioane de dolari de la loteria megamillions. Biletele au fost vindute in 3 state americane, cite un bilet in fiecare stat, Illinois, Kansas, si Maryland.
Numerele cistigatoare la tragerea megamillions din 30 Martie 2012 au fost: 2, 4, 23, 38, si 46, cu numarul Mega Ball 23 . Persoana care a cumparat biletul cistigator in statul Maryland a cumparat o singura varianta cu optiunea quickpick, adica generata automat de calculator . AU fost acordate la categoria a 2-a nu mai putin de 161 de premii a cite 250.000$ fiecare.
Loteria americana premiaza nu numai jucatorii ci si firmele/magazinele care au vindut biletele cistigatoare. Astfel fiecare dintre cele 3 locatii vor primi cite 500.000$ fiecare ca premiu pentru ca au vindut biletele cistigatoare la loteria megamillion

megamillions

Urmatoarea tragere megamillions va avea loc marti 3 aprilie 2012, iar premiul pus in joc este de 12 milioane de dolari. Probabil va mai trece ceva vreme pina vom vedea iar un asemenea premiu pus in joc si de ce nu poate si un eventual nou record.
Cele mai mari premii/jackpoturi la loteria au ramas cele de la loteria italiana super ena lotto, usa powerball si loteria europeana Euromillions

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов